ZAPALJENA KUĆA UROŠA BLAŽIĆA? Rođak masovnog ubice: "Nije isključeno da je neko podmetnuo požar"!

Autor:

Hronika

02.08.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar se desio na Šepšinskom putu u kući u kojoj je jedno vreme živeo Uroš Blažić.

ZAPALJENA KUĆA UROŠA BLAŽIĆA? Rođak masovnog ubice: "Nije isključeno da je neko podmetnuo požar"!

Foto: ST/Nikola Mutić

Noćas oko pola dva došlo je do požara na krovu u vikend kući u naselju Dubona, koja je u vlasništvu porodice masovnog ubice Uroša Blažića iz Mladenovca. Kako nam je ispričao rođak Radiše Blažića to se desilo ka selu Šepšin, gde je masovni ubica jedno vreme živeo.

- Sve se desilo na Šepšinskom putu, to je vikendica gde im je hladnjača. Nije isključeno da je neko podmetnuo požar, ali ne znam šta se tačno dogodilo. To je bilo noćas, ja nisam išao tamo, pa ne znam kolika je šteta - ispričao je rođak Blažić za Republiku. 

Kako saznaje Republika, vatrogasci su odmah po saznanju za požar izašli na teren i ugasili požar. Nema povređenih, ali se još ne zna kako je došlo do požara.

Podsetimo, Urošu Blažiću na teret se stavlja da je 4. maja, u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja lišio života osam lica, a pokušao da liši života još ukupno 12 lica, a prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije.

On je prilikom bekstva sa lica mesta, najpre neovlašćeno koristio tuđe motorno vozilo, a potom u blizini naplatne rampe "Mali Požarevac" pretio bombom taksisti i putnici u taksi vozilu, koja je u drugom stanju, te na takav način prinudio vozača taksi vozila da ga odveze do selu blizini Kragujevca, gde je u toku prepodnevnih časova 5. maja i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka. Iza njega je ostao put obojen krvlju nevinih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading