SESTRA NASTRADALOG KIKINĐANINA: Ne znamo ništa o RADOVANOVOJ sahrani, a prošlo je skoro dva meseca otkako su potvrdili da je nađeno NJEGOVO TELO!

Autor:

Hronika

03.08.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos završenom procesu identifikacije, ni posle dva meseca Radovanovi bližnji ne znaju kada će se poslednji put oprostiti od člana svoje porodice.

SESTRA NASTRADALOG KIKINĐANINA: Ne znamo ništa o RADOVANOVOJ sahrani, a prošlo je skoro dva meseca otkako su potvrdili da je nađeno NJEGOVO TELO!

Foto: Facebook/Radovan Juracic

Sestra nastradalog Radovana Juračića

Pre nepuna dva meseca DNK analizom potvrđeno je da je u moru 120 kilometara od Atine, pronađeno i identifikovano telo nestalog Kikinđanina Radovana Juračića (44), koji je nestao na putu do svog kuma u Grčkoj

Od tada porodica nastradalog muškarca nema nikakvu informaciju  kada će telo biti dopremljeno u Kikindu. Uprkos završenom procesu identifikacije, ni posle dva meseca porodica ne zna kada će se poslednji put oprostiti od člana svoje porodice. 

Dijana Juračić sestra nastradalog Kikinđanina, rekla je da ne zna kada će se poslednji put oprostiti od brata.

- Ne znamo ništa, ni kada će biti sahrana ni kada će telo biti dopremljeno. Nemamo nikakvu informaciju, i ako je ceo proces odavno završen - rekla je za portal Republika.rs Dijana Juračić. 

Grad u kome je Radovan živeo snosiće troškove prenosa tela i sahrane potvrdila je medijima njegova supruga Dragana.

Upoređivanjem genetskog materijala Juračića i njegove majke, ustanovljeno je da kod ostrva Serifos izvučen leš našeg državljanina.

Podsetimo, Radovan je nestao 29. maja kada se oko 18 časova ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos. Dva sata kasnije, čuo se sa suprugom Draganom. Ona je istakla ranije da se poziv tada prekinuo, jer je veza bila loša, te da se njen suprug od tada više nije javljao.

Radovan je trebalo da se nađe sa svojim kumom na grčkom ostrvu Kos, gde je trebalo da radi kao sezonski radnik. Međutim, kada se on nije pojavio na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, cela situacija je postala sumnjiva. 

Naredni dan, oko 12 časova, telefon je ugašen i od tada više nije bilo signala. U Grčkoj, gde se Radovan uputio da radi, tada je krenula masovna potraga. Dve nedelje od prijave nestanka, telo Kikinđanina nađeno je na stenama kod ostrva Serifos. Pretpostavlja se da je pao sa trajekta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading