GRAD KIKINDA SNOSIĆE TROŠKOVE PRENOSA TELA I SAHRANE RADOVANA JURAČIĆA: Prikupljena sredstva će biti uplaćena njegovoj deci!

Autor:

Hronika

15.07.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikindski portal „Gradski onlajn“ preneo je da će biti prikupljana sredstva koja će biti uplaćena Radovanovoj deci.

GRAD KIKINDA SNOSIĆE TROŠKOVE PRENOSA TELA I SAHRANE RADOVANA JURAČIĆA: Prikupljena sredstva će biti uplaćena njegovoj deci!

Foto: Facebook/Radovan Juracic

Radovan Juračić

Grad Kikinda snosiće troškove prenosa tela i sahrane Radovana Juračića, Srbina koji je nestao krajem maja kada se ukrcao na trajket u luci Pirej, koji je išao za ostrvo Kos, potvrdila je njegova supruga Dragana za medije.

Podsetimo, najcrnje vesti potvrđene su porodica pre dva dana, kada je završeno upoređivanje DNK materijala koji je porodica dostavila vlastima u Grčkoj.

- Istraga je u toku. Uzrok smrti je utopljenje. Mi, za sada, nemamo nikakve informacije da li je neko osumnjičen - juče je rekla neutešna žena.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen

 

Kikindski portal „Gradski onlajn“ preneo je da će biti prikupljana sredstva koja će biti uplaćena Radovanovoj deci.

Telo nepoznate osobe pronađeno je samo nekoliko dana od nestanka Radovana Juračića sa trajekta u Grčkoj, na nekih 120 kilometara od Atine. Grčke vlasti prvo su posumnjale da je u pitanju telo nekog od ilegalnih migranta koji, nažalost, jako često nastradaju u nesrećama prilikom ulaska u Grčku.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

 

Međutim, timu koji je pronašao telo zapao je za oko jedan detalj, a to je brojanica na ruci, pa se odmah posumnjalo da nije u pitanju jedan migrant. Nakon pronalaska tela, od porodice je zatražen DNK uzorak kako bi se uporedilo i utvrdilo da li je u pitanju Kikinđanin.

Radovan je trebalo da se nađe sa svojim kumom na grčkom ostrvu Kos, gde je trebalo da radi kao sezonski radnik. Međutim, kada se on nije pojavio na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme, cela situacija je postala sumnjiva. Njegov kum tada je pozvao njegovu suprugu Draganu, koja je rekla da se nije čula sa njim od prethodne večeri, kada im se prekinuo poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mici

15.07.2023 15:07

Nadam se da ce grad Kikinda platiti troškove prenosa tela i sahrane. To bi bilo humano. Hvala predsedniku opštine Kikinda