GLEDAM KAKO ČOVEK UMIRE I MOLI ME ZA POMOĆ! Očevidac stravičnog sudara kod Resnika opisao strahotu koju je video: Još mi nije dobro!

Autor:

Hronika

16.03.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zna se šta je uzrok nesreće.

GLEDAM KAKO ČOVEK UMIRE I MOLI ME ZA POMOĆ! Očevidac stravičnog sudara kod Resnika opisao strahotu koju je video: Još mi nije dobro!

Foto: RTS/printscreen

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Resnika, kod hotela "1.000 ruža", oko 6 ujutru kada su se sudarila dva teretna vozila. Povređene su četiri osobe, od kojih je jedna sa teškim telesnim povredama prevezena na VMA.

Na obilaznici oko Beograda obustavljen je saobraćaj.

- Pacijent je primljen u teškom stanju. Radi se o politraumi sa povredama glave i teškim disanjem. U toku je dijagnostika. On se nalazi na hirurško-intezivnoj nezi - rekao je doktor Goran Pavlićević, glavni dežurni hirurg VMA za RTS.

Prve fotografije pojavile su se na društvenim mrežama. Poslao ih je korisnik ove mreže koji se zatekao na licu mesta, a objasnio je kakve su jezive scene bile na licu mesta

- Od Resnika ka Bubanj potoku. Apelujem da se pod hitno uvede osvetljenje na ovoj deonici. Opet po ko zna koji puT sudar. Ovog puta gledam kako čovek umire i moli me da mu pomognem. Još mi nije dobro - napisao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Ova deonica je crna tačka!

Nakon nesreće se oglasio i direktor komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović. On je rekao da ovaj deo puta nema osvetljenje, da je "crna tačka" i da su česte nesreće sa fatalnim ishodima.

Ako se na jednom mestu saobraćajne nesreće dešavaju učestalo to sve ukazuje na to da postoji neki problem sa aspekta puta što doprinosi da se tu dešavaju saobraćajne nesreće češće. Koliko znam, vozači se već duže vremena žale da na deonici kod motela "1.000 ruža" ne postoji osvetljenje uopšte i da je teško voziti u noćnim uslovima - istakao je Damir Okanović za "Blic" i dodao:

- Pa i da su vozači bili umorni, zašto se baš nesreća desila ovde? Zašto se vozači stalno umaraju tu? Ono što je ovde bitno je da upravljač puta izvrši hitno jednu stručnu analizu, da utvrdi šta je problem i kako da se taj problem otkloni u što kraćem roku. Eto, najbolji primer su raskrsnice koje su pretvorene u Kružne tokove - objašnjava on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading