ŠA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Reper uhvatio Mionu na delu, pa odlučio da je KAZNI na najsuroviji način!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je shvatio da Miona merka Stanislava, pa momentalno napravio dramu.

ŠA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Reper uhvatio Mionu na delu, pa odlučio da je KAZNI na najsuroviji način!

Foto: instagram.com/printscreen

Učesnici Elite su se probudili, pa odlučili da iskoriste sunčano vreme i ovaj lep dan, te su odmarali u dvorištu. Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su ćaskali sa Marijom Malivuk, kada je Ša primetio da Miona gleda u pravcu izolacije, gde boravi sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom.

Odmah joj je to zamerio, pa je upitao gde gleda, što je nju u trenutku razbesnelo. Reper je, po mišljenju mnogih, bolesno ljubomoran i svakodnevno izmišlja nova pravila za Jovanovićevu. 

Miona ne sme ni slučajno pogledati bivšeg dečka, ne sme ni pomisliti na njega, a ni pričati, pa Ša prati svaki njen pogled i korak, kako mu ne bi promakla neka njena greška.

Ovaj snimak je već postao viralan, a korisnici društvenih mreža su počeli da žale Mionu, jer joj je totalno uskraćena sloboda. Mnogi su se zapitali zašto Jovanovićeva sve to toleriše i zašto jednom ne preseče toksičnu vezu sa Ša.

 

 

- Ljudi su počeli da joj veruju šta priča i ona juče pred novinarima ublažava sve samo što mu se nije izvinila, to stvara sumnju u nju. Tako da te priče, okej to će trajati do kraja rijalitija, ona je nejasna u svemu i zato su u svakoj emisiji oni. Ajde da pošaljemo bolju sliku pa makar zbog njenih roditelja. Ja ovu devojku volim, uvek ću je voleti i braniću je i kad je kriva i kada nije. Može da mi veruje 100 posto, lepa, pametna, histerična, nervozna ujutru, moralna u moru nemoralnih ovde. Verujem joj sve samo ne u odnosu sa bivšim dečkom. Ja ostavljam svoju najlepšu polovinu šaljem Stanislava - rekao je Ša tokom nominacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading