ZAUSTAVLJENA EMISIJA - MIONA MOLI STANISLAVA ZA NOVU ŠANSU: Pokajala se zbog svega, želi da joj oprosti grešku sa Ša!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je sinoć zamolila Stanislava Krofaka za novu šansu, Ša izgoreo od besa.

ZAUSTAVLJENA EMISIJA - MIONA MOLI STANISLAVA ZA NOVU ŠANSU: Pokajala se zbog svega, želi da joj oprosti grešku sa Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Pantera je iskoristio svojih pet minuta tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara", kako bi iskritikovao Mionu Jovanović zato što je odala njegovu tajnu, odnosno podelila je sa sadašnjim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša, što je dodatno Krofaka razočaralo.

Miona je na sve načine pokušavala da se opravda bivšem dečku, pa ga je u jednom momentu i zamolila za šansu da objasni šta je zapravo želela da kaže, a Ša je izgoreo od besa zbog Mioninog obraćanja Stanislavu:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

- Mene oni ne zanimaju, ja gledam sve ovde i to se pogrešno tumači, ne zanimaju me baš ni malo. Kad smo prvi dan počeli Maja i ja video sam da se Miona opustila, ne znam šta bih ti rekao na to sve. Moj zaključak je bio da je još uvek sumnjala i da je imala nadu u mene i onda se opustila kad je videla da me više ne zanima. Ja sam rekao od prvog dana da je ona za mene završena, ja sam takav kad presečem to je gotovo. Njihov odnos mene ne zanima ja samo moram komentarisati ono što me vi pitate, ja kad vidim da se ona meša i komentariše shvatam da joj nije totalno svejedno, znam da ona mene gleda i da padaju pogledi - rekao je Stanislav.

- Ne znam zašto je ona sa novim dečkom pričala o meni i gde sam ja išao, ne volim kad je neko cinkaroš, ja sad ne znam da li mogu takvoj osobi da kažem nešto, jer će ona sutra to da kaže novom dečku - nastavio je Krofak, dok mu se Miona pravdala.

- Nije tako, ja sam samo za tu jednu stvar rekla. Molim te, čekaj da kažem, nisam rekla i nikada ne bih rekla neke stvari, ali ovo me je interesovalo, pitala sam ga (Ša) za mišljenje - pravdala se Miona Stanislavu, ali on nije želeo ni da čuje.

- Ona njega moli, alo... Ne, ja sam debil najveći - kukao je Ša za to vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krki

21.04.2024 13:08

Jad i beda kjajarska