CAR GODINAMA DAJE OVO OBEĆANJE: Došao je trenutak da ga KONAČNO ISPUNI, a on odmah POKLEKAO! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će Filip ovog puta izdržati?

CAR GODINAMA DAJE OVO OBEĆANJE: Došao je trenutak da ga KONAČNO ISPUNI, a on odmah POKLEKAO! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Bivši zadrugar Filip Car proslavio se učešćem u popularnom rijalitiju "Zadruga", u kom je učestvovao u četvrtoj, petoj i šestoj sezoni. Tokom svog trogodišnjeg učešća, Car se često žalio na problem sa kilažom, te obećavao skoro svakodnevno da će krenuti na trening, kako bi sredio svoju liniju. Iako je više puta pokušavao da trenira, to nije uspeo, a sada je došao trenutak da ispuni obećanje koje je dao sebi.

Naime, Car je kupio stvari za "kućnu teretanu", a potom se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Složićemo nešto, pa će valjda i volja doći - napisao je Car i usnimio šta je sve kupio, što možete videti u nastavku.

Republika

Foto: Instagram.com

Car kupio stvari za kućnu teretanu

Inače, Aleksandra Nikolić, Careva bivša verenica, uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu. Car je pred njen porođaj našao posao. Filip je otkrio da je sklopio dogovor sa jednom produkcijom za sledeći projekat, ali ovoga puta ne radi se o rijalitiju. Naime, dobio je ponudu od firme koja proizvodi energetska pića za učešće u projektu koji uključuje svetske zvezde, sportiste i poznate ličnosti iz celog sveta. Format projekta je sličan rijalitiju, ali je tematika potpuno drugačija - boks. 

- Ne radi se o rijalitiju. To je nešto čime sam se bavio u mladosti. Moj dečački san. Smatram da imam potencijal za to. Aleksandra je bila oduševljena kad sam joj rekao i moj otac se složio. Ne znam kako će sestra i mama prihvatiti, one još uvek ne znaju, ali videćemo - započeo je priču Filip i otkrio:

- Dobio sam ponudu od jedne firme koja proizvodi energetska pića. Nije baš rijaliti, ali je format sličan tome. U ovom projektu su uključene svetske zvezde, sportisti i poznati iz celog sveta. Radi se o boksu. Boks sam trenirao kao mlađi - ispričao je Filip na TikToku.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Car će uskoro postati otac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading