SKANDALOZNO PRIZNANJE UŽIVO NA PINKU: Miljana Kulić otkrila NAJMRAČNIJU TAJNU boravka u Beču, Zola će se sakriti u mišju rupu!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila kompletnu istinu o odlasku u Beč kod Zole.

SKANDALOZNO PRIZNANJE UŽIVO NA PINKU: Miljana Kulić otkrila NAJMRAČNIJU TAJNU boravka u Beču, Zola će se sakriti u mišju rupu!

Foto: Pink, ATA Images

U toku je "Podela budžeta" u kojoj učesnici dobijaju određenu cifru novca za troškove. Vođa nedelje je Žana Omnia, koja je donela odluku da dodeli veliki budžet Miljani Kulić. Ova odluka izazvala je mnogo pažnje i interesovanja među gledaocima, ali i u kući.

Odluka Žane Omnije da dodeli veliki budžet Miljani Kulić definitivno je iznenadila mnoge. Mnogi su se pitali šta je motivisalo Žanu da donese ovakvu odluku, posebno imajući u vidu dinamiku odnosa unutar kuće.

- Osoba koju mnogo volim, ja znam i spolja da si odlična majka, lepo se brineš o Željku, ne može tvoje ponašanje spolja ovde da se poredi tvoije ponašanje. Šta si sve prošla i šta su ti pričali, jer težina reči ne može da bude ista kao tvoja i Jovane psiho. Mislim da možeš da se nađeš na prva tri mesta. Previše si kratko da bih komentarisala odnos sa Darjanom, mislim da si zaljubljena u njega, tvoj izbor muškaraca je sužen. Neko si ko je željan ljubavi, Ša, Matora, Miljana, žive život ovde. Pre kad nisu znali šta će, udare ti na fizički izgled, sad si i to sredila, komentariši sve - rekla je Žana.

- Mogu da pričaju šta hoće, najveća pobeda mi je jer je Željko napravio pehar za najbolju mamu, i to što mi je snimio na disku. Govorili su mi sve najgore, ostala sam jaka zbog svoje porodice. Čim izneseš mišljenje, krene rafal po porodici. Podnosim i ovo dostojanstveno. Možda je i njihove roditelje sramota šta mi pričaju. Drago mi je da sam sve odnose zaboravila, ja živim u jednoj bajci kada sam zaljubljena. Biću surovo iskrena, hvala ti Žana, neke dođu najgore ovde prave se fine i izađu moralne. Ja ovde živim život i znam da moji roditelji ne podržavaju neke stvari, napolju sam sušta suprotnost, smatram da zaslužujem mnogo. Znaš šta sam sve prošla sa onim (Zolom), izašla sam zbog njega, čovek razmišlja da sutra ima novac za narkotike, ostala sam dan i po u Beču, to mi više ne priliči - govorila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading