HOROR U ZOLINOM STANU, MILJANA NOŽEM KRENULA NA NJEGA: Komšije zatekle jezive scene, Kulićeva demolirala apartman!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je morala da interveniše zbog Miljanine drame u Beču, Zola izvukao deblji kraj.

HOROR U ZOLINOM STANU, MILJANA NOŽEM KRENULA NA NJEGA: Komšije zatekle jezive scene, Kulićeva demolirala apartman!

Foto: Pink

Kako su se objave Lazara Čolića Zole različito tumačile, on je odlučio da napokon prekine medijsku tišinu, pa se oglasio i otkrio detalje skandala sa Miljanom Kulić u Beču, o kome je brujala javnost.

Zola je za domaće medije otkrio da je policija morala da interveniše, jer su njega, kako on tvrdi, probudili udarci u glavu. Već je jednom Zola priznao da mu je Miljana pretila kuhinjskim nožem i da je bio zabrinut za svoju bezbednost, a sada je otkrio nove detalje njihovog turbulentnog odnosa, pa priznao da još nije kompletna istina izašla na videlo.

Zole je do detalja opisao scene, koje mu je Miljana priređivala u Beču, pa je priznao da ga je u jednom momentu kontaktirala i njena majka, Marija Kulić, koja je od samog početka bila protiv njihove veze:

Republika

Foto: TV Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Marija Kulić me je zvala u par trenutaka, i Marija je želela da je pošalje za Beč, ali ona definitivno nije normalna, ovo što je uradila i kakve probleme je mogla da mi napravi, to nije normalno. Ona ovde nije potrošila ni jedan jedini evro, devojka nije mogla da se ponaša normalno... Baš strašne stvari sam proživljavao, uzela je ogroman kuhinjski nož i krenula da ide ka meni, smejala se i rekla mi "Skloni ovo, jer uskoro idemo na spavanje". Nije mi bilo svejedno tada. Moje komšije su u jednom momentu bila kod mene u stanu, kada je bila Miljana, njima je ona bila zanimljiv lik, ona je jako nezgodnu scenu napravila pred njima, krenula je da vrišti i baca stvari, jer joj nisam dozvolio da mi pročita sve poruke na Instagramu - priznao je Zola za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading