PROBUDILI SU ME UDARCI U GLAVU, MORALA JE POLICIJA DA REAGUJE: Miljana Kulić fizički nasrnula na Zolu, jedva sprečena totalna KATASTROFA u Beču!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je prekinuo tišinu, pa otkrio kompletnu istinu o raskidu sa Miljanom Kulić.

PROBUDILI SU ME UDARCI U GLAVU, MORALA JE POLICIJA DA REAGUJE: Miljana Kulić fizički nasrnula na Zolu, jedva sprečena totalna KATASTROFA u Beču!

Foto: Pink

Jedan od bivših učesnika rijalitija "Elita", Lazar Čolić Zola, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je objavio misterioznu poruku na svom Instagram profilu. Mnogi su odmah pomislili da je poruka namenjena Miljani Kulić zbog njene veze sa Darijanom Radomirovićem takođe učesnikom ovog rijalitija.

U poruci koja je izazvala mnogo spekulacija, Zola je napisao:

- I što se ludo volimo, ali se ipak rastajemo. 

Međutim, kako su se njegove objave različito tumačile, on je odlučio da napokon prekine medijsku tišinu, pa se oglasio i otkrio detalje skandala sa Miljanom u Beču, o kome je brujala javnost.

Republika

Foto: Pink, ATA Images

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Zola je za domaće medije otkrio da je policija morala da interveniše, jer su njega, kako on tvrdi, probudili udarci u glavu. Već je jednom Zola priznao da mu je Miljana pretila kuhinjskim nožem i da je bio zabrinut za svoju bezbednost, a sada je otkrio nove detalje njihovog turbulentnog odnosa, pa priznao da još nije kompletna istina izašla na videlo.

Kako mu svakodnevno stižu razne poruke, a Kulićeva ga neprestano spominje u rijalitiju, Zola je rešio da Miljani zapuši usta i javnosti predstavi svoju stranu priče.

- Reče devojka, koja mi je izvadila kuhinjski nož i kaže mi "Sakrij ovo dok spavamo, da mi ne bi palo svašta na pamet". Spreman sam na sve poligrafe na svetu da idem, javno da odgovorim. Posle toga mi dođe u 6 ujutru i lupa na vrata - govorio je Zola nedavno, nakon što ga je Miljana isprozivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading