MILJANIN NOVI DEČKO PROŠAO ZOLINU ŠKOLU: Prepisaće joj 10.000, a uzeti 100.000 - evo kako će Kulićku ISKORISTITI I OSTAVITI!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upućeni tvrde da je Radmirović skovao pakleni plan po uzoru na Lazara Čolića.

MILJANIN NOVI DEČKO PROŠAO ZOLINU ŠKOLU: Prepisaće joj 10.000, a uzeti 100.000 - evo kako će Kulićku ISKORISTITI I OSTAVITI!

Foto: Tv pink, shutterstock

Učesnici "Elite" Miljana Kulić i Darijan Radomirović intrigiraju javnost svojim odnosom, jer od samog početka njihove veze Nišlijka sumnja u iskrenost novog dečka. 

Poučena prethodnim ljubavnim iskustvima, pogotovo sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana hoće da bude sigurna da Darijan nije sa njom iz koristi, pa je tražila da na njen račun prebaci deo honorara, na šta je on pristao. 

Međutim, to joj, prema mišljenju mnogih fanova rijalitiju, nije nikakva garacnicija. Naprotiv!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić sumnja u iskrenost novog dečka

Dosta je onih koji pomno prate sve sezone i tvrde da je Radomirović dobro prostudirao Zolino ponašanje i prošao njegovu školu, koju primenjuje kako bi se dočepao svojih pet minuta slave. 

- Darijan je spreman na sve. To su primetili i njegovi cimeri, što su neki i komentarisali čim je ušao u vezu sa Miljanom. Ona je brže-bolje uplovila u vezu sa njim, kako bi joj bio uteha, posle svega sa Zolom. Međutim, sa njim bi mogla da prođe još gore - tvrdi upućeni izvor i dodaje:

- On je detaljno studirao Zolino ponašanje sa Miljanom i unutar i van rijalitija i pažljivo primenjuje sve što je naučio. Svestan je da je Kulićki najbitnija pažnja. To je takođe mogao da vidi od Bebice, kada hoće da je pridobije, zna da samo treba da igra na tu kartu. Iz prve je pristao da joj prepiše 10.000 hiljada od svog honorara, jer je svestan, da kada joj se uvuče pod kožu kao Čolić, može da joj izvuče 100.000 napolju. 

Republika

Foto: printskrin

Miljana Kulić i Darijan Radomirović traže usugu od Drveta Mudrosti

Podsećanja radi, Miljana i Darijan su tražili od Drveta Mudrosti jednu uslugu, na koje Drvo nije pristalo. 

- Hteli smo da te zamolimo da nam središ da od mog honorara uzmeš prvih deset hiljada i prebaciš na račun Miljane Kulić. Mnogo bi mi značilo to. Sve što parama može da se kupi, nije skupo. Nadao sam se da neću da pojasnim ali dobro. Miljana je jednom prilikom pričala o problemu poverenja i onda je pričala kada bi joj dao novac da bi imala poverenja u mene i onda sam ja želeo to da uradim svakako. Radi se o poverenju i ako će novac da napravi taj korak sve će onda biti u redu - rekao je Darijan, ali je Drvo odbilo: 

Moraćete to da uradite kada izađete napolje! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading