DA SE NAJEŽIŠ OD PRIZORA: Pogledajte koliko Darijan i Zola LIČE, sad je jasno da je Miljana PIKIRALA NOVU ŽRTVU? (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove slike će vas ostaviti u šoku!

DA SE NAJEŽIŠ OD PRIZORA: Pogledajte koliko Darijan i Zola LIČE, sad je jasno da je Miljana PIKIRALA NOVU ŽRTVU? (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić otkako se vratila u rijaliti program "Elitu" nakon svoje diskvalifikacije napravila je totalnu pometnju i ponovo postala glavna tema, kako u Beloj kući, tako i na društvenim mrežama i u medijima. 

Iako je ona pred sam ulazak u rijaliti bila u Beču sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, došlo je do žestoke svađe, nakon čega je odlučila da sa njim zauvek stavi tačku na svaku priču koju su imali, iako joj je već godinama on najveća ljubav. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

Mnogi nisu očekivali, ali Miljana je uplovila u novu ljubavnu vezu čim se vratila na imanje u Šimanovcima i to sa Darijanom Radomirovićem, koji je otvoreno govorio da ima simpatije prema njoj još pre nego što je došlo do diskvalifikacije. 

Njih dvoje su uplovili u ljubavnu vezu na Dan zaljubljenih, a pre par dana su imali prvu vrelu akciju, koja je napravila opštu pometnju u rijalitiju nakon čega su dobili brutalne osude svojih cimera. 

Međutim, na društvenim mrežama još nešto je privuklo pažnju, a radi se o nevereovatnoj sličnosti između Darijana i Zole, ali iz perioda kad je ušao u "Zadrugu 2" i radio sve da osvoji srce Miljane Kulić. 

Republika

Foto: twitter.com

Lazar Čolić Zola i Darijan Radomirović

Na društvenoj mreži neko je uporedio njihove fotografije, nakon čega su počeli da se nižu komentari, a sličnost između njih dvojice je malo i zastrašujuća, ali nema sumnje da je Miljana ima jasno izgrađen ukus za muškarce, a možda i samo dobro bira kako bi bivšeg napravila ljubomornim. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

21.02.2024 10:05

Kakav je, takav je. Važno da je muškarac.