MILJANA JAUČE ZA ZOLOM: Na Dan zaljubljenih našla NOVOG DEČKA, a SUZE RONI za bivšim!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva prolila reku suza za Zolom!

MILJANA JAUČE ZA ZOLOM: Na Dan zaljubljenih našla NOVOG DEČKA, a SUZE RONI za bivšim!

Foto: Pink, ATA Images


Miljana Kulić nedavno se vratila u rijaliti "Elita" nakon diskvalifikacije. Ona je u periodu van boravka pred kamera imala jako buran period, tokom kog je bila u Beču kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, ali je situacija loše završena, pa se vratila jako brzo u Niš, a sa njim, kako kaže, zauvek stavila tačku na ljubavni odnos. 

Kulićeva je odlučila da okrene novi list, pa je sinoć na žurci uplaovila u ljubavu vezu sa Darijanom Radomirovićem. Njih dvoje su danas dobili i poklone od njegove porodice, kao i poruku da podržavaju ljubavni odos svog sina, ali izgleda da njoj to nije mnogo značilo, pa je vrlo brzo nakon toga završila u suzama. 

Naime, Kulićeva je slobodno vreme provpdila u prostoriji za pranje veša,. gde je bila i njena cimerka Marija Malivuk, koja je odlučila da pusti glas i zapeva domaće hitove, koji su ganuli Miljanu pravo u dušu. 

Ona nije mogla da obuzda svoja osećanja, pa je počela da roni suze i plače na sav glas i to zbog bivšeg dečka Zole, kog po svemu sudeći i dalje nije prebolela, iako je uplovila u emotivni odnos sa Darjanom na sinoćnoj žurki. 

Podsetimo, Miljana se pre samo nekoliko dana vratila u Elitu, nakon diskvalifikacije, a ona je odlučila da udari žestoku kontru bivšem dečku, Zoli, pa mu se osvetila upravo ulaskom u vezu sa Darijanom, koji je jedva dočekao da Miljana bude njegova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, Darjan i Lazar Čoić Zola

Darijan je otkrio da je imao veoma komplikovan ljubavni život, te da je čak bio veren za papire sa Grkinjom. Međutim, njegova izjava da su dve žene pokušale da ga ubiju izazvala je dodatnu pažnju javnosti. On je detaljno opisao svoje iskustvo, otkrivajući da je bio izložen brojnim opasnostima, uključujući pokušaj trovanja i čak pokušaj guranja sa terase.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading