MILJANA KULIĆ MORA POD HITNO DA SE VRATI U "ELITU": Zola će odlepiti kad vidi OVO!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cimer priznao da je poludeo za Nišlijkom, pa zatražio njen povratak, spreman je na bilo koji zadatak samo da mu produkcija to omogući.

MILJANA KULIĆ MORA POD HITNO DA SE VRATI U "ELITU": Zola će odlepiti kad vidi OVO!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnik "Elite" Darijan Radomirović otkrio je Drvetu mudrosti da ne može da živi bez Miljane Kulić i da mu je i dalje ona sve vreme u glavi, te da je spreman na sve samo da se ona vrati. Zato je od produkcije tražio zadatak kojim bi zaslužio Kulićkin povatak jer, kako tvrdi, ni prema jednoj devojci nikada nije osetio varnice kao prema Miljani.

- Ja bih da se vrati Miljana Kulić, znam da to nije moguće. Ja sam spremam da se odreknem svog ličnog prostora, voleo bih da budemo vezani sedam dana lisicama, a ja bih tako vodio računa o njenom ponašanju i čuvao je - rekao je Darijan.

- Da li si svestan šta znači biti odgovoran za nekoga - upitalo ga je Drvo.

Republika

Foto: Printskrin

Darijan Radomirović priznao da je odlepio za Miljanom Kulić

- Jesam, voleo bih da je upoznam bolje. Ona je jedina devojka koja mi se dopala ovde, osetio sam varnice sa njom. Veoma mi nedostaje, a mi nismo imali vremena, pa se nadam drugoj šansi - dodao je Darijan.

- Razmišljam o svemu, ali bih voleo da ne sumnjam u tvoju iskrenost. Raspitaj se o Miljani kod Bebice, da ti on ispriča svoja iskustva - pitalo je Drvo.

- On i ja pričamo u Odabranima, otići ću da porazgovaram sa njim otovoreno, ali moja osećanja nemaju veze sa tim ko se kako ponaša i ko je kakav. Moram da kažem da je svaki odnos drugačiji i svako osoba reaguje drugačije na nju. Verujem da Bebica i dalje ima emocije prema njoj, ali ih neće priznati. Ispričaću ti sve - rekao je Darijan.

Kad ovo vidi Miljanin bivši Lazar Čolić Zola sigurno mu neće biti svejedno, pogotovo što je i sam progovorio o ponovnom povratu u rijaliti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading