ANELINA ĆERKA PROŽIVLJAVA PAKAO NA ROĐENDAN?! Zbog Janjuševe drame ne može da vidi majku, Asmin spreman da napravi haos!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš nije mario za Norin rođendan, pa je Aneli priredio neviđenu dramu.

ANELINA ĆERKA PROŽIVLJAVA PAKAO NA ROĐENDAN?! Zbog Janjuševe drame ne može da vidi majku, Asmin spreman da napravi haos!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić danas obeležava ćerki Nori rođendan, a specijalna pošiljka, koja je stigla na adresu Bele kuće, totalno ju je emotivno razorila.

Naime, ona se rasplakala, kada je ugledala tortu sa ćerkinim likom, a ukućani su joj redom prilazili i pokušavali da je uteše.

Međutim, pojedini učesnici društvenih mreža komentarisali su da Anelin izabranik, Marko Janjušević Janjuš, nije ispoštovao Ahmićevu ćerku, kao ni njen rođendan, pa je priredio Aneli ljubomornu scenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

On je saznao da je Borislav Terzić Terza zagrlio Aneli, zbog čega je pobesneo, pa je nije mario ni za činjenicu da je danas Norin rođendan i da će dete sigurno gledati Elitu, kako bi, bar preko ekrana, videla majku.

- Jesi li je ti uhvatio za obraze juče? Aneli, šta ne sećaš se! Sedeli smo dole, na trotoaru - pitao je Janjuš. 

- Ne znam, ne sećam se - uplašio se Terzić, pa pokušao da zavara trag. 

- Nemojte raditi to! Šta?! Šta? Pitam te šta?! - urlao je Janjuš na Aneli, pa nastavio:

- Ne radi se to, čoveče! Nemojte to raditi, ni ti, ni ona, juče joj daješ musli, grliš se sa njom. Je l' se ja grlim sa nečijom devojkom? Šta ti meni pričaš, dok ja pričam sa čovekom? Šta dobacuješ? Šta ti meni Janjuše? Ko se blamira? Ako se blamiraš, odj**i od mene! - urlao je Janjušević iz petnih žila. 

Podsetimo, Janjuš je i pre nekoliko večeri doživeo nervni slom, zbog upaljača oko kog je Aneli Ahmić napravila čitavu frku i dramu, te je na imanju između njih dvoje izbio pravi rat. On joj je poručio da mu ne treba takva, na šta je ona burno reagovala, pa pobegla od njega i plakala je pred ostalim takmičarima, kako bi prikupila sažaljenje njihovo, ali joj ni to nije pošlo za rukom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading