JECAJI ANELI AHMIĆ ODZVANJALI IMANJEM! Pobegla od Janjuša, pa zakukala na sav glas, ne zna kako će ovo njena ćerka podneti!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se rasula u komade, hitno želi susret sa ćerkom.

JECAJI ANELI AHMIĆ ODZVANJALI IMANJEM! Pobegla od Janjuša, pa zakukala na sav glas, ne zna kako će ovo njena ćerka podneti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, aktuelna učesnica Elite, danas se osamila nakon buđenja. Razlog za njenu tugu i usamljenost leži u tome što njen danas rođendan slavi njena ćerka Nora, a one nisu zajedno da proslave taj poseban dan. Međutim, uprkos ovoj teškoj situaciji, Aneli ne odustaje od svoje borbe.

Razlog zbog kojeg Aneli i Nora nisu zajedno da proslave Norin rođendan leži u tome što Aneli trenutno vodi bitku za njihovu bolju budućnost, kako ona tvrdi, zbog čega je i ušla u rijaliti. Iako je to teško i emotivno iscrpljujuće, Aneli zna da je ova borba neophodna kako bi obezbedila bolje uslove za svoju ćerku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Aneli se rasula u komade zbog činjenice da Norin najbitniji dan provodi na imanju, a ne sa njom, ali je sigurna da je ovo za njeno dobro i da će se isplatiti ova razdvojenost od maloletne ćerke.

Podsetimo, Asmin Durdžić je čestitao rođendan ćerki Nori, pa objavio kompilaciju fotografija i naglasio da njeno mesto u srcu nikada niko neće moći da oduzme.

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo, pile maleno, i sta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće.
Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju.
Živa mi bila anđele moj 
- napisao je Asmin, uz nekoliko fotografija ćerke Nore.

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading