ČIM ZA OVO SAZNA JANJUŠ - SLEDI RASKID! Aneli se krišom obratila sestri, želi da momentalno stupi u kontakt sa Asminom!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je poručila sestri da ne odbija Asminove pozive ni po koju cenu!

ČIM ZA OVO SAZNA JANJUŠ - SLEDI RASKID! Aneli se krišom obratila sestri, želi da momentalno stupi u kontakt sa Asminom!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom sinoćnjeg intervjua kod Darka Tanasijevića, Aneli Ahmić se obratila sestri Siti, pa joj naglasila da nikako ne zabrani Asminu Durdžiću da komunicira sa ćerkom Norom, koja je veoma vezana za tatu.

Njihova maloletna ćerka danas proslavlja rođendan, a Asmin joj je čestitao putem svog Instagram profila i poručio da njeno mesto u njegovom srcu niko nikada neće uspeti da zauzme:

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić i ćerka Nora

 

- Ako poželi da čuje Noru, ako će to uraditi, govorim Siti da se javi i da joj da tatu na telefon. Znam koliko znači Nori i Asmin, a i ja - rekla je Aneli.

- Ti si ranije ispričala da je Asmin bio nasilan prema tebi, a mnogi nisu znali da se to dogodilo kada ste išli na sahranu tvog oca - rekao je Darko.

- Ja ne pričam sve Darko, po potrebi ispričam ili kada me pitaju. Ja neću biti kao on, neću iznositi sve. Ja sam rekla ono kada je on mene ostavio, na surov način nas je ostavio, vređao me je, želeo mi je bolest i najgore moguće stvari, zato sam iznela istinu o njemu, da je prevarant. Da nije nikakav milioner, da je prevarant i da vara državu. Nisam htela da budem njegova marioneta, da zavisim od njega i da manipuliše, nego sam ušla ovde da zaradim novac. S vremenom smo išli, kako ste me vi pitali, ja sam neke stvari otkrivala. Volela bih da se stane na tome...Uvek nešto postoji, ali ću se zadržati na ovome - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading