ANELINA ĆERKA PROŽIVLJAVA HOROR?! Procurile stravične fotografije, zbog ovoga joj Asmin oduzima dete?!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruže fotografije Aneline kuće, u kojoj boravi sa ćerkom Norom, a evo kroz šta sve prolazi.

ANELINA ĆERKA PROŽIVLJAVA HOROR?! Procurile stravične fotografije, zbog ovoga joj Asmin oduzima dete?!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, Facebook/Instagram

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Aktuelna učesnica "Elite", Aneli Ahmić, već od početka rijalitija ističe da nije imala finansijskih poteškoća i da je materijalno dobro obezbeđena. Ona je često pominjala svoju kuću u Dubrovniku, gde provodi najviše vremena sa svojom trogodišnjom ćerkicom Norom, koju je dobila iz veze s Asminom Durdžićem.

Nedavno se pojavila priča o porodičnoj kući Ahmićeve u Sarajevu, koju njena porodica tvrdi da nije njihova, iako komšiluk tvrdi da upravo tu stanuju. Ova zagonetna situacija budi dodatnu pažnju javnosti i dodatna pitanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Najnovije informacije otkrivaju da je na jednom Instagram profilu koji prati dešavanja u rijalitiju osvanula kuća porodice Ahmić u Dubrovniku, podeljena na čak tri dela. Fotografije su pokazale dotrajale prozore i oronuli izgled, što nije u skladu sa luksuzom o kojem je Ahmićeva pričala.

Na jednoj od fotografija se vidi natpis "Ovaj čardak s prozorima koriste grofica (anelina majka) i Aneli", dok je u drugoj naznačeno "Prizemlje gde živi tetka od Aneli". Takođe, tu je i sprat na kom živi Anelinina sestra Sita sa decom. Ovakve slike bude sumnje i postavljaju pitanje o stvarnom vlasništvu i korišćenju ovih delova kuće.

Iako se spekuliše o porodičnom domu porodice Ahmić, istina o ovoj kući i dalje ostaje nepoznata. Aneli i dalje negira kompletnu situaciju, dok se Asmin trudi da obelodani sve dokaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

04.02.2024 12:52

Znate li koliko je kvadrat u Dubrovniku a ovde se radi na stotine. Na toj površini se može izgraditi hotel sa sve bazenima. Pa kadamalena poraste traži deo da bi joj Alibaba sve profućkao.

pop

04.02.2024 15:11

Nece Durdzici Noru ni na slikama.Sve da mala zivi kao iz skolske bajke "Curica sa sibicama", na cesti gledjauci bogatu trpezu, dok drugi jedu a ona gladna prodaje sibice na minusu ,oni ne bi reagovali.Jednostavno ne zele i ne vole unuku.Ljudi se vezu za kucne ljubimce a njima kcer i unuka nista ne znaci