GROZNO! Aneli Ahmić PONIZILA pred MILIONIMA Janjuševu bivšu ženu - Ena Janjušević šalje TUŽBU?

Autor:

Zadruga

04.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pokazala pravo lice!

GROZNO! Aneli Ahmić PONIZILA pred MILIONIMA Janjuševu bivšu ženu - Ena Janjušević šalje TUŽBU?

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Ožalošćena porodica pokojnog Mihaila Janjuševića, koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se na prijepoljskom groblju "Dvorine" kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Marko Janjušević Janjuš zbog pomena pokojnom bratu napustio je rijaliti "Elita 7" kako bi došao u Prijepolje, a pre samog izlaska, Aneli Ahmić uspela je ponovo da ponizi njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Naime, kad ga je ispraćala, Aneli je zabranila Janjušu da se približi Eni, nazivajući je OVOM, kao da nema ni ime, ni prezime, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama. 

- Znam koliko se raduješ da vidiš Krunu, baš sam sad htela o njoj da te pitam. Ali nemoj ženi da se približavaš, mislim, ćerki možeš naravno, ali ovoj ne znam zbog čega bi prišao - rekla je Aneli u razgovoru sa Janjušem. 

Komentari na društvenim mrežama su se nizali jedan za drugim, a većina je pri stavu da Aneli nije imala pravo da se na takav način obraća i govori o Eni, budući da je ona majka Janjuševe ćerkice. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

 

Ja sam obećao da ćemo da se borimo i veruj mi da ne mogu da me isprovociraju. Ne znam zašto im toliko smeta što sam sa njom (sa Aneli), ja sam slobodan čovek, razveden... Zamisli, oni me pljuju što sam njenom detetu dao pare, a nisam svom. Svi znaju da sam ja Enu i Krunu obezbedio, zamisli ti šta oni govore - govorio je Janjuš u emisiji "Pitanja novinara".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

04.02.2024 06:01

ENA JE GENIJE...U SVAKOM POGLEDU...ALI ON, JANJUŠ, JE ZLO-

dušanka

04.02.2024 14:49

užas...ko je ona, opajdara belosvetska, da uopšte uzima u svoja prljava i poročna usta ženu,koja je za nju BOGINJA u svakom pogledu...ŽENA...MAJKA...KRALJICA...ali to joj on i dozvoljava...i treba njemu takva...i Maja je za njega GOSPOĐA...a stalno je o njoj govorio da je luda, da nije normalna...sad vidimo da on nije normalan...nije ni za porodicu, ni za roditelja...a kako vreme odmiče, ni sam za sebe...