PORODICI KULIĆ ODUZIMAJU ŽELJKA: Miljani stigla informacija, ne dolazi sebi, kuka na sav glas!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je saznala da joj oduzimaju sina, ne može da dođe sebi od šoka.

PORODICI KULIĆ ODUZIMAJU ŽELJKA: Miljani stigla informacija, ne dolazi sebi, kuka na sav glas!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

U toku sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", gledaoci su imali priliku da prisustvuju žestokoj svađi između Miljane Kulić i Jelene i Ivana Marinkovića. Ova konfrontacija je izazvana prozivkama koje su Jelena i Ivan uputili Miljani zbog njenog ranijeg ponašanja prema majci Mariji.

Miljana Kulić se, kao i uvek, oštro suprotstavila optužbama koje su na njen račun iznele Jelena i Ivan Marinković. Obrativši se Đedoviću i svom novom dečku, Kulićeva je iznela svoje probleme sa pomenutim parom, nazivajući ih "smradovima" i izražavajući uverenje da će njen sin, Željko, vremenom razumeti situaciju.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Buđolina i buđolino, to su, bre, smradovi. Lena je odrasla, sada sve razume, Željko će i on razumeti. Pričaju o mojoj kući i poljskom wc-u. Kuća nam je bila prelepa, ali ja sam htela sve do temelja da srušimo i da napravimo novu. Htela sam da mi dete uđe u novu kuću. On kada je video kupatilo koliko je mislio da smo angažovali arhitektu, a to sve moja majka radila. Pričaju napolju da će da mi oduzu dete, da ga čuvaju oni, pa neka naprave dete sebi - rekla je Miljana.

Svađa u rijalitiju između Miljane Kulić i Jelene i Ivana Marinkovića je još jednom podigla prašinu i izazvala pažnju javnosti. S obzirom na prethodna dešavanja u ovom rijalitiju, ostaje da se vidi kako će se odvijati dalji tok događaja i da li će doći do smirivanja tenzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading