MILJANI KULIĆ SE SLOŠILO ZBOG INFORMACIJE O DARIJANU: Učesnik Elite krio mračnu tajnu, nema samo jedno dete!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je saznala nove šok detalje iz života Darijana Radomirovića.

MILJANI KULIĆ SE SLOŠILO ZBOG INFORMACIJE O DARIJANU: Učesnik Elite krio mračnu tajnu, nema samo jedno dete!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović su, baš za rođendan Lazara Čolića Zola, odlučili da ozvaniče vezu i prvi put se poljube, a tek sinoć, tokom emisije "Gledanje snimaka", Miljana je saznala kompletnu istinu o Darijanovom životu.

Sneža Kušadasi je iznela sav njegov prljav veš, a Kulićeva je donela novu odluku, kako ne bi ponovo napravila grešku. Miljana je javno saopštila roditeljima da neće imati odnose sa Darijanom, kako ne bi ostala u drugom stanju:

 

- Meni je rekao da je bio sa komšinicom. Ja sam to saznala od Janjuša. Da mu je podmetnula DNK, nisam znao da je stvarno otac. Ni sa kim nije u kontaktu, ta komšinica  mu je podmetnula blizance. Pa Miljana, bio je u stanu, pa je bežao, i da ima devojčicu koja se zove verovatno Sofija. Ja nisam bila ničija ljubavnica. Ali kad Miljana kaže da je veliki manipulator, i poslednje je da sam tražila DNK - govorila je Sneža.

- Ja tebe nisam prekidao. Sve što Snežana govori je moja istina, i napolju svi znaju moj život. Ne bih komentarisao zlobnu ženu, samo obraćajte pažnju šta pričam. Ona zna svaku moju dužu vezu, ja sam imao buran ljubavni život i zaljubila se u moju iskrenost. Nemam tajni napolju. Dario ima petoro dece ha ha ha. Ova žena nije imala dinara. Ja imam jedno dete i radim DNK. Sa mojim detetom je sve u redu. Imaću sto dece, a tebi neće imati ko da napravi dete - kaže Dario.

- Neću imati sek*ualni odnos sa Darijanom - odlučila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading