JANJUŠA HITNO ŠALJU NA PUT, SVE JE ORGANIZOVANO POD VELOM TAJNOSTI: Zbog linča posle Mihailove smrti mora da se SAKRIJE!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš se izlanuo, pa otkrio da ide na privatno putovanje!

JANJUŠA HITNO ŠALJU NA PUT, SVE JE ORGANIZOVANO POD VELOM TAJNOSTI: Zbog linča posle Mihailove smrti mora da se SAKRIJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš je nedavno obeležio 40 dana od tragičnog gubitka svog rođenog brata, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini života. Marko je napustio "Elitu 7" na kratko kako bi posetio bratov grob u Prijepolju, nakon čega se vratio u rijaliti.

Gostujući u emisiji "Magazin in", Marko je otvorio dušu i priznao da oseća krivicu zbog nedostatka vremena provedenog sa preminulim bratom. Izjavio je da ne oseća krivicu za ono što se dogodilo, već zbog propuštenih prilika da provede više vremena sa Mihajlom i možda mu pomogne.

- Krivicu za ovo što se dogodilo ne osećam. Osećam krivicu zbog toga što nisam više vremena provodio sa njim. Razgovarao... Mislim da sam možda mogao da mu pomognem - rekao je Janjuš i dodao:

Republika

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

- Da sada mogu da vratim vreme pitao bih ga samo ''ZAŠTO"? Eto to... To mi ne ide u glavu, zašto... Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim - rekao je on, pa se osvrnuo i na svoje roditelje i porodicu.

Međutim, sinoć je cimerima Janjuš priznao da ima plan, o kom do sada nikome nije pričao, a realizovaće se odmah po napuštanju rijalitija. Naime, on planira tajno putovanje, a Aneli Ahmić, po svemu sudeći, nije deo njegovih planova:

- Na leto samo brodovi, samo privatno, ništa javno, ništa izlasci, to me ne zanima - rekao je Janjuš svojim cimerima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading