ORGANIZOVANA HAJKA PROTIV JANJUŠA! Bivši zadrugari se udružili, iz minuta u minut stižu SKANDALOZNI DOKAZI!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je razbesneo bivše cimere svojim izlaganjem nakon povratka u Elitu.

ORGANIZOVANA HAJKA PROTIV JANJUŠA! Bivši zadrugari se udružili, iz minuta u minut stižu SKANDALOZNI DOKAZI!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš sinoć se vratio iz Prijepolja u rijaliti "Zadruga", nakon što je održan pomen njegovom tragično stradalom bratu Mihailu.

U emisiji "Pitanja novinara", Janjuš je javno izrazio bes zbog izjava bivšeg zadrugara Baneta Đokića koje se tiču smrti njegovog brata. Oštro je reagovao na Đokićeve optužbe, nazivajući ga "smećem" i "us*anim go*nom". Janjuš je najavio da će se suočiti sa Đokićem i rešiti situaciju na najdirektniji način, što je izazvalo burne reakcije javnosti.

Bane Đokić se oglasio na svom Instagram profilu, najavljujući podnošenje krivičnih prijava zbog pretnji koje je dobio od strane Janjuša. Đokić je istakao da je pružio saučešće Janjušu odmah nakon tragedije i da je javno izneo samo ono što je video i čuo iz medija. Njegova reakcija na Janjuševe pretnje izazvala je dodatnu pažnju javnosti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Janjušević Janjuš i Jelena Batos

 

Osim Baneta Đokića, Janjuš je imao okršaj i sa Jelenom Batos, takođe bivšom zadrugarkom i cimerkom, a sada se u sve uključio i Nenad Lazić, poznatiji kao Neca TikToker, sa kojim je Janjuš takođe boravio u rijalitiju. Neca ga je javno isprozivao i izvređao, a čini se da Janjuš trenutno vodi rat protiv brojnih zadrugara, koji su, kako i sami kažu, tek sada videli njegovo pravo lice:

- Sramota od čoveka, pojeo ga rijaliti, užasan čovek, loš otac i ološ, neka preti nekoj muškarčini, a ne ženama preko Instagrama. Jad, čemer i beda - napisao je Neca putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Lazić o Maku Janjuševiću Janjušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

03.02.2024 21:26

Janjuš je odron, neradnik, grebator od žena, beskućnik, zavidi svima, u jednom rijalitiju je rekao da 4 godine nije bio u Prijepolju a tada je bio u Beogradu.