JELENA UNIŠTILA JANJUŠA NAKON POMENA: Bivša zadrugarka objavila PREPISKE, pa ga RASKRINKALA za sva vremena! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos nije štedela takmičara "Elite", koji ju je izvređao čim je izašao iz rijalitija!

JELENA UNIŠTILA JANJUŠA NAKON POMENA: Bivša zadrugarka objavila PREPISKE, pa ga RASKRINKALA za sva vremena! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš sinoć je napustio rijaliti, kako bi dana prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu Janjuševiću, koji je krajem decembra prošle godine oduzeo sebi život. U porodičnoj kući dokopao se telefona svog srednjeg brata Borisa, te počeo da šalje uvredljive poruke Jeleni Batos, bivšoj zadrugarki koja ga je nedavno raskrinkala. Jelena je objavila prepiske, a nakon gomile poruka koje je dobila od fanova, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, M.M./ATAImages

Janjuš, Prijepolje, Jelena Batos, ilustracija

- Za vas nove koji se pitate šta je bilo i zašto, pun mi je inboks. Radi se o tome da ja više nisam mogla da gledam kako se ponaša prema Urošu, a Uroš sve radi da bi mu se odužio za stvar. Izigrava psa da bi mu se odužio i obradovao, sluša uvrede jer ga ovaj zove bolesnikom jer čeka na kapiji njegove tablete svako jutro i donosi mu, ismejava ga i govori da STRAHUJE, da će uletetit dok se s*ksa sa A, uzima mu POSLEDNJI NOVAC ZA KOCKU i onda napušava i tera od sebe!

- Ja sam onda objavila da smo ja i Tijana (Ajfon) uzele sve i da ovo njegovo ponašanje pokazuje samo da nije uopšte human, nego je iskoristio nječije humano delo, da bi u narado pokupio poene, a ovamo dete ono uništava. Ja sam nakon toga ispala najgora i neko ko hoće da se hvali da je pomogao.

- Greška je što sam ja išta rekla i smećarka sam, a nije greška da se on kiti tuđim perjem i da dete ono ugrožava. Jadan on, trči, misli da ga ovaj voli jer mu je kupio stvari. Aneli ovde ništa kriva nijem niti je ikog rastavli, on je samo pokazao da je Uroša koristio radi naroda i sada ne može više da glumi!

- Ja i Tijana smo ono uradila da ono dete obradujemo, a ne da gospodin stavlja sebe u to humano delo i onda iskoristi to dete radi psa i da uzima od njega pare za kocku, a posle kiflu jednu da mu ne da i da ga tera u PM! - napisala je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Batos, I deo

Jelena je dodala još jedan stori i odgovorila osobama koje je napadaju što brani Uroša.

- Mnogi od vas me grdite jer branim gej osobu. Evo gospodin nije gej, pa vidi šta piše sat vremena, pre nego što ide bratu na pomen, jednoj majci koja ga nikad UVREDILA NISAM, NITI BILO ŠTA RUŽNO NAPISALA!

- Ne pljujte ljude zbog seksualnog opredeljenja ili vere, nego ljude koji imaju lošu dušu i karakter!!! Želim vam lep dan! - poručila je Jelena putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Batos, II deo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

02.02.2024 18:11

Ništa nemamo protiv nečijeg seksualnog opredeljenja ili vere koju ispoveda dok je to u toj osobi ali ako veru ili seksualno opredeljenje nameće drugom i tera pošto poto da ciljana osoba bude njihov sledbenik to je čak zakonom kažnjivo. Realiti je plodno tle za takve marifetluke. Uroš, Bojana i Matora su najupirniji. Šta je mislio Uroš balavac da "Zavede" matorog Janjuša koji je prošao ceo svet još ima iskustvo sa pokojnim bratom. Nego muka je što te psihopate misle da su u pravu.