JANJUŠ DAO OBEĆANJE MAJCI PRED POVRATAK U ELITU: Na 40 dana od bratove smrti sklopili važan DOGOVOR!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalje porodičnog dogovora!

JANJUŠ DAO OBEĆANJE MAJCI PRED POVRATAK U ELITU: Na 40 dana od bratove smrti sklopili važan DOGOVOR!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš u četvrtak uveče napustio je imanje u Šimanovcima i krenuo za Prijepolje zbog pomena najmlađem bratu povodom 40 dana otkako je izvršio samoubistvo. On sinoć vratio na imanje, dva sata pred početak emisije "Pitanja novinara", a čim je kročio u "Elitu" došao je kod Aneli Ahmić, koja je spavala u rehabu. 

Janjuš joj je ptvo zamerio što mu nije pokazala malo ljubavi nakon št je stigao, a onda joj obelodanio sve informacije koje je saznao dok je 24 časa bio izvan rijalitija. Bivši košarkaš joj je preneo da narod smatra da se ne brinu kako treba o psu Vesnu i da se zbog toga piše peticija, kako ih pljuje njen bivši muž Asmin Durdžić, a onda priznao da je svojoj majci dao jako važno obećanje, koje planira da ispuni. 

Republika

Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Onaj tvoj kaže, neka grupa hejtera i bolesnika, kako me nema danas da se uključim na Instagramu i kako ja sigurno nemam stuju da napunim telelfon i zbog toga nisam postavio stori. Moj brat ima Instagram, sve vidi, pošalju mu ljudi. Čitao sam sinoć kad sam legao, malo i jutros. Šta bih rekao? Ljudi su zgroženi jer kao sve što su me gotivili, ne svi, ali taj deo, jer sam sa tobom u odnosu. Oni su zgroženi i pišu peticiju da se oduzme Vesna - govorio je Janjuš. 

Meni je to presmešno - rekla je Aneli. 

Večeras ću možda nekog da spomenem, gledaju nas 24 sata. Mnogi smo im bitne, bave se nama. Ja sam obećao majci ne da neću da se iznerviram i da me ne interesuje, nego da neće bilo ko da me iznervira. Žena kad vidi da se nerviram, obećao sam joj, ne mogu više da me iznerviraju. Bolje da ti ne pričam šta pišu na Instagramu, ne znam šifru, pa sam preko bratovog pogledao. Pišu kako ćeš da me preveslaš i javljaju se ribe kojima sam dužan 15.000 evra. Ono smeće Jelena Batos piše kako sam došao i rekao da sam ja Urošu kupio stvari, a kad joj j*bem sve po spisku, ona kaže da ja nju vređam - pričao je Janjušević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

03.02.2024 08:25

Zadrugari I voditelj nocas pljuvali po gledaocima. Bljak.

Cilka

03.02.2024 13:20

Olos i LAZOV