OTKRIVAMO DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU: Čeka ga SUSRET sa ćerkom Krunom koji MENJA SVE!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije porodice Janjušević za Republiku otkrile šta se dešava u njihovom domu u Prijepolju!

OTKRIVAMO DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU: Čeka ga SUSRET sa ćerkom Krunom koji MENJA SVE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Danas je u Prijepolju održan četrsedesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša. Bivši košarkaš je sinoć napustio rijaliti i došao u Prijepolje, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Nakon pomena, porodica Janjušević otišla je do obližnje kafane, gde su ugostili članove porodice i prijatelje koji su prisustvovali pomenu. Mnoge je začudilo to što Janjuševa bivša supruga Ena nije prisustvovala pomenu, iako je bila na sahrani. Ćerka Kruna poslala je venac posvećen dragom stricu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Janjuš sa porodicom i prijateljima

Porazgovarali smo sa komšijama porodice Janjušević, a oni su nam otkrili da je Kruna ipak došla u Prijepolje.

- Kruna je gore u kući, nisu želeli da se potresa i prisustvuje pomenu. Janjuš će se nakon pomena vratiti u kuću da provede bar dva sata sa njom, pa se večeras vraća u "Elitu", tako smo čuli - rekla nam je jedna komšinica, dok nam druga komšinica priznaje da se razočara u Janjuša:

- Aneli je prava opajdara, uopšte mu nije bila potrebna veza sa njom. Mislili smo da se opametio kad je izašao iz "Elite" i da joj se neće vratiti, ali je poklekao... Trebalo je da sačeka da prođe bar 40 dana... - dodala je jedna razočarana komšinica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Janjuš u kafani nakon pomena

Podsetimo, Janjušu je u jednom trenutku pozlilo na pomenu, te se odvojio od svih prisutnih i seo na grob, kako bi zapalio cigaretu. Sve vreme je plakao za svojim bratom, koji je digao ruku na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bata Laki

02.02.2024 16:35

Sad kad je vidi dete će ga pitat: "Tata konju jedan da li moraš da jašiš onu drocavu kobilu Analnu? Koliko košta tvoj obraz? Tata mentolu" ! Mala već nije tako mala da ne zna da pogleda šta radi Konj na TV .. Kurvar, muška kurva - žigolo Sranjuš.

Ribe

02.02.2024 16:38

Neka ostane mjesec dana doma .Tek bi tada vidio pravo lice Aneli .