TUGA U PORODICI JANJUŠEVIĆ NE JENJAVA: Snimak Janjuševe majke kida dušu, BOL je sastavio sa zemljom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak majke Marka Janjuševića Janjuša nakon pomena pokojnog sina cepa dušu na pola.

 

Ožalošćena porodica pokojnog Mihaila Janjuševića, koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se danas na prijepoljskom groblju "Dvorine" kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Majka Desanka Janjušević nije mogla da stoji na nogama nakon pomena, te smo uspeli da zabeležimo njen dolazak u obližnju kafanu u kojoj su se okupili prijatelji i porodica na ručku, kako i običaji nalažu. 

Janjuševu majku je pridržavala prijateljica i nosila sve vreme uz sebe, kako se ne bi srušila na beton. 

Na porodičnom groblju zabeležili smo scenu koja kida dušu u parčiće. Naime, Janjuševa majka Desanka zagrlila je krst pokojnog sina na groblju i jecala je na sav glas. 

40 dana te nema, zlato moje - govorila je Desanka Janjušević kroz gorke suze. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš na pomenu Mihaila Janjuševića

 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading