ENA POBESNELA ZBOG ANELINE ZABRANE, PA ODBILA DA PRISUSTVUJE POMENU POKOJNOG MIHAILA: Ovo je istina o porodičnom SKANDALU u Prijepolju!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Janjušević je saznala da Aneli brani Janjušu da joj priđe, pa okrenula novi list i hitno donela odluku.

ENA POBESNELA ZBOG ANELINE ZABRANE, PA ODBILA DA PRISUSTVUJE POMENU POKOJNOG MIHAILA: Ovo je istina o porodičnom SKANDALU u Prijepolju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Ožalošćena porodica pokojnog Mihaila Janjuševića, koji je oduzeo sebi život u 27. godini 25. decembra prošle godine, okupila se juče na prijepoljskom groblju "Dvorine" kako bi mu dala četrdesetodnevni pomen.

Marko Janjušević Janjuš zbog pomena pokojnom bratu napustio je rijaliti "Elita 7" kako bi došao u Prijepolje, a ono što je sve iznenadilo jeste što se Ena Janjušević, njegova bivša supruga, nije pojavila na pomenu. 

Podsetimo, upravo je Ena njega ispratila u Elitu, a potom ga sačekala na imanju, nakon što mu je rođeni brat izvršio samoubistvo, pa je mnoge šokirala činjenica da ona sada nije prisustvovala pomenu i bila Janjušu podrška.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Ena i Marko Janjušević

 

Janjuš je u svom intervjuu za Pink otkrio da Ena nije prisustvovala pomenu, jer je imala smrtni slučaj, međutim, tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara", Janjuš je otkrio do sada nepoznat detalj iz odnosa sa Enom, što je mnogima zaparalo uši, pa su povezali sa njenim odsustvom:

- Mom bratu su iste takve poruke slali, bolesnici. Pričao sam sa njegovim drugom. Bolesnicukji nisu znali šta će od života su ga vređali, slali su mu brata. To su ti bolesnici. Zamisli ti bolesnici koji iz čista miru šalju poruku, niko ih nije spomenuo, a oni iz čista mira vređaju. Zamisli da dobiješ poruku:  "Trebao si ti da se obesiš", samo zato što sam sa tobom - rekao je Janjuš Aneli, pa nastavio: 

- Ja sam obećao da ćemo da se borimo i veruj mi da ne mogu da me isprovociraju. Ne znam zašto im toliko smeta što sam sa njom (sa Aneli), ja sam slobodan čovek, razveden... Zamisli, oni me pljuju što sam njenom detetu dao pare, a nisam svom. Svi znaju da sam ja Enu i Krunu obezbedio, zamisli ti šta oni govore - govorio je Janjuš u emisiji "Pitanja novinara".

Podsetimo, Aneli je nedavno zabranila Janjušu da priđe bivšoj ženi, pa se pretpostavlja da je i ovo uticalo na Eninu odluku:

- Znam koliko se raduješ da vidiš Krunu, baš sam sad htela o njoj da te pitam. Ali nemoj ženi da se približavaš, mislim, ćerki možeš naravno, ali ovoj ne znam zbog čega bi prišao - rekla je Aneli 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.02.2024 17:14

ena je uvek bila tu za njega, i to što je dete vezano za njega jeste zahvaljujući njoj i samo njoj, jer je on toliko bio odsutan iz detetovog života, da je dobro da mala zna i kako izgleda,,,to svakako nije njegova zasluga, jer je malo bio s njom, skoro nikako,,,isto kao i lepi mića,,,a pare na rešavaju to, vodim te na letovanje, imaš lep život, a mene nikad i nigde nema u njemu...ni kad je dobro, ni kad je loše...u mešuvremenu se kockam, provodim vreme sa kojekakvim sumnjivim osobama, pijem, bahatim se...to nije roditelj kalav treba bilo kom detetu, a kamoli ženskom...a ponajmanje mladoj, zgodnoj i pametnoj ženi kao muž i oslonac...