OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT BORIS: Ovaj prizor tera suze na oči, nakon pomena podelio NIKAD VIĐENU SLIKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slika koja slama i najčvršća srca!

OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT BORIS: Ovaj prizor tera suze na oči, nakon pomena podelio NIKAD VIĐENU SLIKU! (FOTO)

Foto: Instagram

Juče je u Prijepolju obeleženo 40 dana od smrti dvadesetsedmogodišnjeg Mihaila Janjuševića, brata poznatog rijaliti takmičara Marka Janjuševića Janjuša. Okupljeni su iskazali svoju tugu i bol, a posebno emotivni trenuci bili su vidljivi kod Mihailovih majke, tetke i brata Borisa Janjuševića.

Marko Janjušević Janjuš, poznatiji kao Janjuš, nije krio svoju teškoću tokom današnjeg okupljanja. Janjuš je bio duboko potresen i u nekoliko navrata mu se strašno slošilo, zbog čega je morao da sedne, kako se ne bi srušio na zemlju.

Njegov brat Boris nakon pomena podelio je fotografiju Mihaila na svom Instagram profilu, simbolično izražavajući svoju tugu i bol.

Republika

Foto: Instagram.com

Boris Janjušević podelio sliku pokojnog brata Mihaila

Ovu sliku do sad niko nije imao priliku da vidi, a uz fotografiju on je stavio mnogo emotikona srca. Pokojni Mihailo je na slici jako malo i nasmejan, a prizor slama i najčvršća srca. 

Porodica i prijatelji su se okupili kako bi pružili podršku jedni drugima i zajedno prošli kroz dan posvećen sećanju na Mihaila. Njegova smrt ostavlja dubok trag u srcima onih koji su ga poznavali, a današnje okupljanje svedoči o dubokoj povezanosti i ljubavi koja ih spaja u ovim teškim trenucima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš se vratio u Elitu

Janjuš je odmah nakon pomena krenuo za Beograd, kako bi se vratio u rijalitiji, a čim je stigao došao je kod svoje devojke Aneli Ahmić, kako bi joj otkrio da mu je porodica jako potresena i da je imao priliku da se suoči sa strašnim komentarima na društvenim mrežama zbog njihovog odnosa. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

03.02.2024 05:17

BORISE, SVAKA TI ČAST...TUGUJEŠ NA PRAVI PRAVOSLAVNI NAČIN...DOSTOJANSTVENO I PRIGODNO SITUACIJI, TVOJ STARIJI BRAT MISLI DA SVE MOŽE DA SE PLATI I KUPI, ALI TEBI SVAKA ČAST...