MIHAILA SU VREĐALI, A MENI GOVORE DA SAM GA ODBACIO: Janjuš brutalno zapretio iz Elite, najavio KARAMBOL posle rijalitija!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pomena ne može da dođe sebi, obelodanio sve informacije do kojih je došao!

MIHAILA SU VREĐALI, A MENI GOVORE DA SAM GA ODBACIO: Janjuš brutalno zapretio iz Elite, najavio KARAMBOL posle rijalitija!

Foto: TV Pink/printscreen

U noćašnjoj emisiji "Pitanja novinara" Darko Tanasijević je razgvoarao sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se danas vratio u "Elitu" nakon što je posetio Prijepolje zbog 40 dana od smrti najmlađeg brata.

On je otkrio da je imao priliku da pogleda neke komentare na društvenim mrežama, kao i poruke, zbog čega ne može da dođe sebi. 

Janjuš se razbesneo dok je pričao o tome, pa se prisetio da ja njegov brat Mihailo isto dobijao strašne poruke, zbog kojih mnogi sumanjaju da je odlučio da digne ruku na sebe i tragično izgubi život. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

- Ta osoba te izvređa, kao što je moj brat dobijao poruke. Oni govore kako sam ja nekoga odbacio i kako je moja familija njega odbacila. Ja sam samo objasnila šta će da sledi pojedincima. Bolje da dobro vode računa. Da, pretim im. Sa lažnih profila ne mogu da nađem, ali ove što znam, oni mi trebaju. Šta mene može da pomremeti? Neko da mi psuje brata? Neće ni to da me poremeti. Sve što oni žele nikad u životu neće dobiti - govorio je on, pa nastavio:

- Majka mi je rekla da se ne nerviram i da mogu samo da zamislim u kakvom je ona stanja kad vidi mene kako izlazim na kapiju da bih merio pritisak - dodao je Janjuš. 

Janjuš je otkrio pred cimerima da je Asmin Durdžić na društvenim mrežama prozivao njega kako nema struju i da zbog toga nije ulazio na Instagram tokom dana koji je proveo u Prijepolju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš Elita

- Kakva je moja reakcija na to? Šta mogu u tom trenutku? Sam da pogledam i shvatim sa kim je ona bila i o kojoj ličnosti se radi. Ja sam danas rekao da ne znam ko je ta osoba - poručio je bivši košarkaš. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading