TREBALO JE TI DA SE OBESIŠ: Janjuš obelodanio šok detalje razgovora sa DRUGOM pokojnog brata!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog veze sa Aneli dobio strašne pretnje!

TREBALO JE TI DA SE OBESIŠ: Janjuš obelodanio šok detalje razgovora sa DRUGOM pokojnog brata!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Danas je u Prijepolju održan četrsedesetodnevni pomen Mihailu Janjuševiću, najmlađem bratu takmičara "EliteMarka Janjuševića Janjuša. Bivši košarkaš je sinoć napustio rijaliti i došao u Prijepolje, kako bi prisustvovao pomenu svog brata.

Janjuš je juče napustio "Elitu" kako bi otišao u Prijepolje i bio uz svoju porodicu u teškim danima. Nakon celog dana on je oko osam časova stigao nazad na imanje u Šimanovcima, a čim je došao otišao je kod svoje devojke Aneli Ahmić

On je otkrio Aneli da je njegov pokojni brat dobijao strašne poruke, zbog njegovog boravka u rijalitiju godinama unazad, pa priznao da je nakon pomirenja sa njom i na njegovom profilu stiglo mnogo uvreda, a samo dao je njoj obelodanio. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš Elita

- Mom bratu su iste takve poruke slali, bolesnici. Pričao sam sa njegovim drugom. Bolesnicukji nisu znali šta će od života su ga vređali, slali su mu brata. To su ti bolesnici. Zamisli ti bolesnici koji iz čista miru šalju poruku, niko ih nije spomenuo, a oni iz čista mira vređaju. Zamisli da dobiješ poruku:  "Trebao si ti da se obesiš", samo zato što sam sa tobom - rekao je Janjuš, pa nastavio: 

- Ja sam obećao da ćemo da se borimo i veruj mi da ne mogu da me isprovociraju. Niko više ne može, veruj mi. Kad budu dobili šta će da dobiju, neka mi pišu kazne, pa neka razmisle što sam to uradio. Polako, ja ću da izađem odavde, tu su i leto i zima, sve je tu. Ja neću da govorim ko su oni. Moji drugovi i ja, ja ću da ih gledam dok im se p*šaju u usta. to da im je jasno. Ima tu i žena, nije mene strah i oni će da im p*šaju u usta. To je zagarantovano, pa neka me prijave

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš Elita

- Mi njima smetamo, pa neka gledaju. Nemoj da se nerviraš - dodala je Aneli. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

03.02.2024 01:00

I ako sam veoma kritična prema dešavanjima u Eliti ovog puta podržavam Janjuša i snazi da i pored svega odbrani Aneli i njihovu ljubav.

dušanka

03.02.2024 05:03

ODVTATNO...SVE I ŠTO KAŽU ZA BRATA...ALI I ON I NJEGOVI POSTUPCI...KAKO KAŽE TZV.OBRAZOVANI ANĐELO, IZ TZV.FINE FAMILIJE ČIJI UJAK JE FRIZER...A ON JE ZAVRŠIO VEĆINU SVETSKIH KURSEVA...ON LINE...KAKO SE NIJE ZABUNIO DA ZAVRŠI OZBILJAN DRŽAVNI FAKULTET, A SVAKA MU JE DRUGA REČ OVAJ...UŽAS...A JANJUŠ USLOVLJAVA SVOJE SIMPATIZERE ILI JA I ANELI ILI MARŠ...NE MOŽE TAKO I NEMA PRAVO DA NAS USLOVLJAVA...JA O NJOJ IMAM NAJGORE MIŠLJENJE, TO ŠTO ON IZIGRAVA DON KIHOTA, NJEGOV IZBOR, ALI DA JE SRAMNO SVE ŠTO SA NJOM RADI, U ŽALOSTI I PRED DETETOM...U KOJE SE KUNE...TO JE ZA OSUDU...MAJA JE SVE U PRAVU...

Miki

03.02.2024 08:31

Uros je lepo kazao da narod sve vidi I komentarise.