MUK I TAJAC U JANJUŠEVOJ KUĆI: Pogledajte šta se dešava u Prijepolju pred 40 dana od Mihailove TRAGIČNE SMRTI! (FOTO+VIDEO)

Autor: P. R. / A. N.

Zadruga

01.02.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, pogledajte šta se dešava u Prijepolju!

 

 

Danas se navršava 40 dana kako je Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sebi oduzeo život vešanjem. Mihailo se ubio 24. decembra prošle godine, a pronađen je u stanu 25. decembra.

Janjuš je napustio "Elitu" kako bi otišao u Prijepolje, u svoju porodičnu kuću, u kojoj žive njegovi roditelji, a sutra će na groblju biti organizovan pomen povodom 40 dana. 

Ekipa portala Republika danas je stigla u Prijepolje, a sa lica mesta vam donosimo eksluzivne fotografije i video sadržaj. Mi smo večeras bili ispred porodične kuće Marka Janjuševića, gde žive sada njegovi roditelji.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Grob Mihaila Janjuševića

Tamo nikoga nije bilo, bilo je upaljeno samo jedno svetlo i iz dimnjaka je izlazio gust dim. Sutra će se održati pomen povodom 40 dana od smrti tragično nastradalog Mihaila, čije je samoubistvo ceo region ostavilo u šoku. 

Inače, Janjuš je danas napustio Elitu, kako bi stigao u rodni grad i sutra bio uz svoju porodicu tokom pomena njegovom najmlađem bratu. Iako je on trenutno učesnih rijalitija, bivši košarkaš ne može da se pomiri sa tragičnim događajem, pa jako često plače i sa cimerima razgovara o bolu koji oseća. 

Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - govorio je u suzama juče Janjušević. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading