NAJNOVIJE INFORMACIJE O PORODICI JANJUŠEVIĆ SAOPŠTENE: Evo šta se dešava sa Janjuševim roditeljima, dok im POKOJNI SIN leži 300 metara od kuće!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oktirveno šta se dešava sa porodicom Janjuševim u Prijepolju!

NAJNOVIJE INFORMACIJE O PORODICI JANJUŠEVIĆ SAOPŠTENE: Evo šta se dešava sa Janjuševim roditeljima, dok im POKOJNI SIN leži 300 metara od kuće!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš obeležio je 40 dana od gubitka rođenog brata, Mihaila Janjuševića, koji je sebi oduzeo život u 27. godini.

Portal Republika ispratio je Janjuša u Prijepolje, gde je sa porodicom i prijateljima obeležio četredestodnevni pomen pokojnom Mihailu, a u emisiji ,,Magazin in" prvi put je progovorio o roditeljima, o kojima skoro nikada ne govori javno. 

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš

 

Marko je takođe podelio svoju zabrinutost za svoje roditelje, ističući da su oni sada najveća uteha nakon gubitka Mihajla. Emotivno je opisao kako njegova majka i otac provode teške trenutke kod kuće, gledajući sliku sina koji više nije živ, a koji se nalazi na samo 300 metara udaljenosti.

- Moja majka i otac sede kod kuće, gledaju sliku sina koji je preminuo... I on se nalazi na 300 metara, ali nije živ. Ja sam sada najveća uteha mojim roditeljima nakon svega ovoga - rekao je Janjuš kroz suze.

U među vremenu, kada je gostovao u emisiji "Magazin in", Marko je otkrio da li oseća krivicu zbog tragedije koja se desila.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Krivicu za ovo što se dogodilo ne osećam. Osećam krivicu zbog toga što nisam više vremena provodio sa njim. Razgovarao... Mislim da sam možda mogao da mu pomognem - rekao je Janjuš i dodao:

- Da sada mogu da vratim vreme pitao bih ga samo ''ZAŠTO"? Eto to... To mi ne ide u glavu, zašto... Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim, rekao je on, pa se osvrnuo i na svoje roditelje i porodicu.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

04.02.2024 14:44

kasno marko na kosovo stiže...mislio je da će da nastavi da se bahati u životu, misleći samo na sebe...e pa kad se desi ovako nešto, i to nekom ko je nedužan...kasno je da se preispituje...a što je najgore, on je nastavio da se ponaša nedolično i sebično čak i posle toga...NJEMU JE LAKŠE KAD GA NEKO ZAGRLI, NJEMU JE OPUŠTENIJE...PRAVI JA...PA...JA....ne misli ni o detetu, kako se ona oseća, ne misli ni o roditeljima, kakva im on može biti uteha sa takvim poročnim i nedoličnim ponašanjem...