JANJUŠ OBAVIO TAJNI RAZGOVOR SA PORODICOM NA GROBLJU: Izašao na pomen, pa dobio šok-uputstva od majke i brata!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli detalji Janjuševog tajnog razgovora sa porodicom.

JANJUŠ OBAVIO TAJNI RAZGOVOR SA PORODICOM NA GROBLJU: Izašao na pomen, pa dobio šok-uputstva od majke i brata!

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Janjušević Janjuš

Juče je u Prijepolju obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti šou-programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša. Porodica je okupila kako bi odala počast preminulom Mihailu, a pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, bivši košarkaš je otkrio da će uskoro dobiti informacije o rezultatima obdukcije.

Naime, kako je Janjuš istakao, obdukcija njegovog brata još uvek nije odrađena do kraja, ali bi to uskoro moglo da se desi, kada će, po svemu sudeći, on ponovo napustiti rijaliti "Elita".

- Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo - rekao je Marko, prenosi Pink.rs.

Janjuš se juče vratio na imanje u Šimanovcima, nakon čega je učestvovao u emisiji "Pitanja novinara", gde je otkrio detalje razgovora sa porodicom, tokom davanja pomena rođenom bratu Mihailu:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Da, majka i moj brat su me zamolili da budem bez ispada, da se oni ne bi nervirali oko mene. Druga stvar što su pojedine osobe, sinoć nisam spavao, pa sam malo gledao neke stvari i situacije. Baš ti, što sam video, su mi dali elana da izguram do kraja - rekao je Janjuš.

Podsećanja radi, u razgovoru sa Aneli Ahmić po povratku u "Elitu", Marko Janjušević Janjuš se dotakao poruka koje je dobijao njegov brat, ali i on, nakon njegove smrti.

- Ta osoba te izvređa, kao što je moj brat dobijao poruke. Oni govore kako sam ja nekoga odbacio i kako je moja familija njega odbacila. Ja sam samo objasnila šta će da sledi pojedincima. Bolje da dobro vode računa. Da, pretim im. Sa lažnih profila ne mogu da nađem, ali ove što znam, oni mi trebaju. Šta mene može da pomremeti? Neko da mi psuje brata? Neće ni to da me poremeti. Sve što oni žele nikad u životu neće dobiti - govorio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading