JANJUŠ NE OSEĆA KRIVICU ZA MIHAILOVO SAMOUBISTVO: Reči koje je izgovorio bude JEZU U KOSTIMA!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš nikad otvoreniji!

JANJUŠ NE OSEĆA KRIVICU ZA MIHAILOVO SAMOUBISTVO: Reči koje je izgovorio bude JEZU U KOSTIMA!

Foto: RTV Pink

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš je nedavno obeležio 40 dana od tragičnog gubitka svog rođenog brata, Mihajla Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini života. Marko je napustio "Elitu 7" na kratko kako bi posetio bratov grob u Prijepolju, nakon čega se vratio u rijaliti.

Gostujući u emisiji "Magazin in", Marko je otvorio dušu i priznao da oseća krivicu zbog nedostatka vremena provedenog sa preminulim bratom. Izjavio je da ne oseća krivicu za ono što se dogodilo, već zbog propuštenih prilika da provede više vremena sa Mihajlom i možda mu pomogne.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš Magazin in

 


Marko Janjušević je tokom intervjua izrazio svoje emotivno stanje nakon tragedije. Rekao je da, da sada može vratiti vreme, postavio bi samo jedno pitanje - "ZAŠTO?" Emotivno je priznao da se ne oseća dobro i da će trebati mnogo vremena da se oporavi. Takođe je istakao da je sada najveća uteha svojim roditeljima nakon svega što se desilo.

- Krivicu za ovo što se dogodilo ne osećam. Osećam krivicu zbog toga što nisam više vremena provodio sa njim. Razgovarao... Mislim da sam možda mogao da mu pomognem - rekao je Janjuš i dodao:

- Da sada mogu da vratim vreme pitao bih ga samo ''ZAŠTO"? Eto to... To mi ne ide u glavu, zašto... Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim, rekao je on, pa se osvrnuo i na svoje roditelje i porodicu.

Ovaj emotivni intervju Marka Janjuševića otkriva duboke emocije i bol kroz koje prolazi nakon gubitka brata. Njegova iskrenost i otvorenost o osećajima mogu poslužiti kao inspiracija i podrška drugima koji prolaze kroz slične teške životne situacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading