NA GROBU MIHAILA JANJUŠEVIĆA STOJI KRUNINA PORUKA: Reči Janjuševe ćerke slamaju srca, a detalj oko krsta LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zadruga

01.02.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika posetila je Prijepolje uoči četrdesetodnevnog pomena Mihailu Janjuševiću!

Takmičar "Elite" Marko Janjušević Janjuš napustiće rijaliti danas i krenuti u Prijepolje, gde je sahranjen njegov najmlađi brat Mihailo Janjušević, koji je 24. decembra prošle godine sebi oduzeo život vešanjem. Danas se navršava tačno 40 dana kako se Mihailo ubio, a sutra će biti održan pomen.

Ekipa portala Republika posetila je Prijepolje danas i porodično groblje Janjuševića, gde je sahranjen Mihailo. Kako smo mogli da primetimo, sve je isto kao na danas sahrane, osim jednog detalja.

Oko Mihailovog krsta stoji poruka na vencu koji je ostavila Janjuševa ćerka Kruna, ali i beli peškir.

- Mom stricu Mikiju - glasi poruka na Kruninom vencu.

Kako smo uspeli da saznamo, beli peškir vezan oko krsta u ovim krajevima Srbije označava "mlad grob".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Janjuš i Mihailo Janjušević

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vera

02.02.2024 12:51

Janjuse tuga golema u cjeloj porodici zalimo sa vama budi vovjek kad se vratis prema Urosu zaista te voli ko vovjeka mani se one Ameli to nije mi vrjeme brate ni zena za tebe.Ustecices ti sebe svoje kuci svoju Krunu kad izadjes kralju moj ovo so radis nit ljepo nit vrjeme javno Marko narod gleda tvoja porodica saberi se pun gas ljudi te vole samog Pusti ono cudo sto ti se uvuce za par mjeseci u krevet nece izac na dobro bices povredjen mnogo porodicu okupi Krunu napravi sebi relakx odmor bez Ameli nek ide da sredi kucu smece ze sobom nije tvoj tip javnost cio svjet vas gleda nemoj to brate Mnogo dobrog ti u zivotu zelim al sa svoima otac majka brat Kruna ti pobedicete muku ako ste zajedno poz brate kralju