MATORA PRE RIJALITIJA VOLELA MUŠKARCE: Priznala da joj PRVI DEČKO sada ima 60 godina, a evo kakav je bio u krevetu i koliko je OBDAREN

Autor:

Zadruga

01.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić progovorila o svom iskustvu sa pripadnicima jačeg pola.

MATORA PRE RIJALITIJA VOLELA MUŠKARCE: Priznala da joj PRVI DEČKO sada ima 60 godina, a evo kakav je bio u krevetu i koliko je OBDAREN

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najpoznatija rijaliti lezbija Jovana Tomić Matora nedavno je gostovala na radiju "Amnezija" kod Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende i tom prilikom se dotakla ljubavnih veza, te otkrila interesantne detalje o svojim ljubavnim vezama. 

Naime, Matora je progovorila o ljubavi sa muškarcem u kog je pre desetak godina navodno bila zaljubljena do ušiju.

- Bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega, Goga se zvao. On sada ima 60 godina, pošto je tada imao 50 godina. Baš je bio šmeker - rekla je Matora, kojoj je presudno da njen partner bude dobar u krevetu.

Iako je jednom prilikom i ranije govorila o intimnim odnosima sa muškarcima, ovo je prvi put da do detalja otkrije da je reč o starijem gospodinu. Pre je naglasila da joj je važno da muškarac s kojim bi eventualno stupila u intimne odnose, bude i te kako obdaren, pa je to i sa pomenutim "dečkom" verovatno bio slučaj.

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora nije oduvek volela samo žene

Matora je zatim nastavila da komentariše današnje veze i odnose, pa istakla da smatra da društvene mreže imaju negativan uticaj.  

- Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. Ja sam htela da ugasim Instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život - komentarisala je Matora, pa dodala:

Prva javna veza mi je bila saSanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje. Imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije. Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Ovo mi je pisala dok smo bile u rijalitiju, ovo su nam bile šifrice neke. Evo da pročitam: "Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si ološ sotono".

Na ovaj način, Jovana Tomić Matora je svojim iskrenim i otvorenim stavovima izazvala brojne reakcije javnosti. Njeni komentari o ljubavnim vezama i prošlosti sigurno će mnoge baciti u razmišljanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading