KLINCE BAŠ BRIGA KO SA KIME SPAVA! Barbara Bobak se raspisala na društvenim mrežama, pomenula OVE učesnike Elite! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao prvo, ne znam zašto se večito potenciraju deca u priči o LGBTQ+, jer decu apsolutno ne zanima ko je muško ko je žensko!

KLINCE BAŠ BRIGA KO SA KIME SPAVA! Barbara Bobak se raspisala na društvenim mrežama, pomenula OVE učesnike Elite! (FOTO)

Foto: ATA Images, Dragan Kadić

Pevačica Barbara Bobak često se oglašava na popularnoj društvenoj mreži Iks, a sada je iznela svoj stav kada je LGBT populacija u pitanju. Ona je bila inspirisana pričama rijaliti učesnika Uroša Stanića i Jovane Tomić Matore, pa je objasnila da nikoga ne treba da zanima to ko je u koga zaljubljen i ko sa kime spava.

Kao prvo, ne znam zašto se večito potenciraju deca u priči o LGBTQ+, jer decu apsolutno ne zanima ko je muško ko je žensko, ko s kim spava, i ostalo, bar do puberteta - napisala je ona, prenosi Puls, pa je objasnila kako se to deci može bolje približiti:

Foto: twitter printscreen

Barbara Bobak

 

Možeš ovako da objasniš: “Dete, levo je osoba koja ima pišu i ne želi da ima devojku kao većina njih sa pišom, nego voli momke. Desno je osoba koja nema pišu i ne želi da ima momka, nego devojku. Jer, vidiš, dete, nismo svi isti na ovom svetu i ne želimo svi iste stvari i to je potpuno okej. Jasno??! Ajde sad da radiš domaći.

Foto: republika

Barbara Bobak

 

Inače, Barbarine izjave se često citiraju po društvenim mrežama,a skoro je podigla prašinu ona u kojoj je navela da nije zadovoljna svojim učešćem u "Zvezdama Granda".

U tom takmičenju ono nisam bila ja. To je sve nekako bilo brzinski zbog korone i takmičenje se promenilo. Došli su izazivači sa strane i upadalo se direktno u treći krug i to mi je bilo interesantno. Nisam imala preterane ambicije iskreno jer nisam takmičarski tip, ali sam htela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu. Nisam tremaroš, nikad nisam imala tremu, ali u tom momentu kad sam izašla na scenu nisam videla ni žiri, ništa… Ne znam šta se desilo, valjda taj neki momenat realizacije kad me snima kamera je bio uf! Bilo je samo šta izađe iz mene, izađe i zašla je katastrofa. Bila sam u fazonu samo da ne budem u falšu da se toliko ne obrukam i nisam. I to je sve što sam dala od sebe tu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading