NIKO NIJE ZNAO KOLIKO SAM VOLELA ŽANU! Matora otkrila detalje odnosa s cimerkom, učesnici Elite ostali nemi zbog OVIH REČI!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je jedno vreme bila moja simpatija, čak i prošle godine kada nismo imale kontakt, ona je sve uradila da nas dve budemo srećne, rekla je Jovana.

NIKO NIJE ZNAO KOLIKO SAM VOLELA ŽANU! Matora otkrila detalje odnosa s cimerkom, učesnici Elite ostali nemi zbog OVIH REČI!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/N. Mutić

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora otkrila je koliko joj se cimerka Žana Omnia našla u situacijama kad joj je prijatelj bio potreban, pa je objasnila koliko je volela, te i da ta ljubav traje i danas.

Ja od Žane mnogo toga očekujem, pogotovo da je uz mene šta god da mi se dešava. Ona ja bila uz mene oduvek, pokazala se šmekerski, čekala je da mi da auto- a Ivan je uvek meni davao dobre savete, nisam ga zvala na svadbu, ali ga podržavam u borbi za ljubav. Ona je meni poklonila privezak koji i dalje čuvam. Niko ranije nije imao pojma koliko sam volela Žanu, ali meni je bitno da ona sama zna koliko je to ljubav - rekla je Matora, pa dodala:

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora

 

- Ona je jedno vreme bila moja simpatija, čak i prošle godine kada nismo imale kontakt, ona je sve uradila da nas dve budemo srećne, a znate svi vrlo dobro o kome pričam.

Žana je tada ustala i rekla kako joj Anita Stanojlović nije pružila ruku otkako je ušla u odnos sa Jovanom, ali da je to nikad nije potresalo.

Foto: ST/N. Mutić

Žana Omnia

 

Meni nije bilo strano to što mi Anita nije pružila ruku kad smo se srele. Nema potrebe da se iko ljuti na mene, jer sam nečija simpatija. Matoru sam od samog starta prijvatila sa savim vrlinama i manama, tako da me ne zanima kako će neko naš odnos da tumači. Anita ima svoje razloge što me ne voli, to se ne primećuje i ja ne mogu da utičem na to.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading