MATORA ZAVRŠILA SA RIJALITIJEM! Donela šok odluku, u SUZAMA se obratila porodici (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora nakon smrtnog slučaja u porodici donela odluku!

MATORA ZAVRŠILA SA RIJALITIJEM! Donela šok odluku, u SUZAMA se obratila porodici (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević ušao je na imanje u Šimanovcima kako bi takmičarima rijalitija "Elita"  najavio specijalan zadatak koji je danas zadao Veliki šef. Oni će jedan po jedan da napuštaju Belu kuću i ispred kamere u dvorištu da se obrate jednoj osobi iz spoljnog sveta.

Naime, red je je došao na Jovanu Tomić Matoru, koja je nedavno sahranila ujaka, nakon čega se vratila u rijaliti. Međutim, po povratku, Matora je otkrila da joj je majka rekla da odustane od rijalitija, da će se snaći da plate kaznu koja prati samoincijativno napuštanje iz "Elite", a sada je, po svemu sudeći, odlučila da je posluša i isključi se iz svih dešavanja.

- Samo da kažem svojoj mami da ću da te poslušam, da ću da se ugasim, distanciram se od ljudi i da se nadam da ću što pre da budem sa vama. Nije u mojoj prirodi da ćutim. Ne sikirajte se zbog mene, mnogo vas volim i nadam se da ćemo uskoro biti zajedno - govorila je Matora kroz suze i jecaje.

Podsećanja radi, Matora se, nakon što je sahranila bliskog člana porodice za kojeg je bila i više nego vezana, vratila u Belu kuću, te istakla da se ne oseća dobro, što su primetili i njeni cimeri. Ona je tokom pauze za vreme emisije "Pretres nedelje" imala anksiozni napad, kako se prenosi na društvenim mrežama.

Matora je, kako se može videti na jednom uznemirujućem snimku, izašla u dvorište ispred kuće kako bi zapalila cigaretu, da bi u jednom trenutku krenula nekontrolisano da se trese, sve vreme ridajući spuštene glave.

- Slušala sam je u pušionici, tresla se i kroz plač govori kumi da nema kontrolu nad telom, pokušala da povraća, teško priča... Roditelji su joj rekli da izađe, da će se snaći za novac, ako ne može da izdrži. Traži psihijatra sa kojim je prvo pričala jer joj drugi nije pomogao. Plaši se za zdravlje roditelja. Možda je anksiozni napad. Trebali su da je puste par dana da bude kod kuće jer ne zna za sebe već par meseci - glasi jedan od komentara ispod uznemirujućeg snimka koji je osvanuo na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading