JEZIVO! Učesnicu "Elite" PRETUKAO OTAC, pa PREMINUO: Teška bolest ga je UNIŠTILA!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici ,,Elite" preminuo otac, otkrivena istina o porodičnom odnosu!

JEZIVO! Učesnicu "Elite" PRETUKAO OTAC, pa PREMINUO: Teška bolest ga je UNIŠTILA!

Foto: Printscreen

U poslednjih nekoliko nedelja, pažnju javnosti privukla je učesnica rijalitija "Elita", Danka Grujić, koja je svojom harizmom i iskrenošću osvojila simpatije gledalaca. Međutim, malo ko zna da iza osmeha i vedrog duha stoji teška životna priča.

Danka Grujić je prošla kroz velike životne izazove, a jedan od najtežih momenata bio je gubitak oca u vrlo mladim godinama. Njihova porodica potiče s Kosova i Metohije, a nakon tragičnog gubitka oca, preselili su se u mirno mesto Žiča, nedaleko od čuvenog manastira.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danka Grujić

 

- Otac joj je vrlo mlad preminuo od bolesti, imao je karcinom i tri moždana udara usled čega je oslepeo. Imao je dosta operacija, međutim, nije uspeo da se izbori s opakom bolešću. Po selu se pričalo da je bio veoma nasilan prema porodici i da su ga zbog toga Danka i njena sestra više puta prijavljivale policiji - otkrio je izvor blizak Danki za Pink.rs.

Danka je od malih nogu pokazivala izuzetnu snagu i odlučnost da prevaziđe sve teškoće koje su joj se našle na putu. Iako su finansijske prilike bile skromne, ona nije dozvolila da je to obeshrabri u ostvarivanju svojih snova i ciljeva.

Foto: printscreen/instagram

Danka Grujić

 


Porodica je odigrala ključnu ulogu u Dankinom životu, pružajući joj neophodnu podršku i ljubav u svakom trenutku. Njihova povezanost i zajedništvo su je ohrabrivali da veruje u sebe i da istraje u ostvarivanju svojih ambicija.

Izazovi s kojima se Danka suočila nisu je slomili, već su je učinili jačom. Njen pozitivan stav prema životu i neiscrpna snaga uma bili su ključni faktori koji su joj pomogli da prebrodi sve prepreke na svom putu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading