HAOS U DOMU UČESNICE ELITE: Roditelji doneli KRITIČNU odluku, doživeli SLOM zbog ćerkinih LAŽI!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se majka Anđele Šparavalo, ne može da dođe sebi od ćerkinog ponašanja!

HAOS U DOMU UČESNICE ELITE: Roditelji doneli KRITIČNU odluku, doživeli SLOM zbog ćerkinih LAŽI!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Aleksandra Šparavalo, majka Anđele Šparavalo, oglasila se, kako kaže, po poslednji put. Naime, ona je priznala da je i dalje zgrožena i šokirana ćerkinim ponašanjem, te da je postigla dogovor sa suprugom da se više ne oglašavaju.

- Konsultovala sam se sa mužem, dogovorili smo se da se više ne oglašavamo uopšte. Ovo sve utiče mnogo i na naše zdravlje i na naš posao, ne bismo se više oglašavali, ovo ne vodi ničemu. Ne možemo da radimo, da funkcionišemo, šta god da kažemo - ne vodi ničemu. Šta god vi tamo iznesete, nama padne teško jer ona laže... Posle ne mogu da se povratim zbog njenih laži, utiče sve to na mene, ujutro ne mogu da odem na posao - rekla je Aleksandra i dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

- Ona misli kao da je nešto bitna jer je s Bojanom, te njene priče stvarno ne piju vodu. Sprda se sa svima, ne mogu više ni da slušam ni da demantujem njene laži, jer ovo ničemu ne vodi više. 

Aleksandra je otkrila i da li će njen brat, Anđelin ujak, tužiti svoju sestričinu zbog svega što je o njemu otkrila u "Eliti".

- Nisam ni išla kod brata, niti smo se čuli. On ni ne gleda rijaliti, a mi smo smanjili na minimum jer nam sve to stresno pada. Gadi nam se da gledamo to njeno ljubakanje s Bojanom, iskreno da vam kažem. Smanjili smo skroz, da bi nam bilo bolje - istakla je Anđelina majka Aleksandra za "Pink.rs".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo plače

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading