OSMAN PONIZIO SITU AHMIĆ: Voditelj najavio njihov RAT UŽIVO, Karić se hitno oglasio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić se oglasio na Instagramu nakon izjave Site Ahmić!

OSMAN PONIZIO SITU AHMIĆ: Voditelj najavio njihov RAT UŽIVO, Karić se hitno oglasio! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić,youtube.com/Parovi TV HAPPY

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, oglasila se večeras i udarila na bivšu zadrugarku Erminu Pašović i Osmana Karića, oca Stefana Karića. To je uradila zbog njihovih komentara na Anelin račun.

- Znate li koliko nas briga šta pišu neki klošari tipa neki narkoman Osman ili neka nemajka Ermina koja i kada je u istom gradu gde i njen sin živi sama, a sin kod majke. Npr. taj Osman ima blata više nego svi učesnici zajedno i tako, eto baš nas ne zanima što beda piše čisto da znate - napisala je Sita na svom instagram nalogu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić

Voditelj Milan Milošević je večeras pred emisiju "Pretres nedelje" najavio "rat" Site i Osmana, a Karić se odmah oglasio na društvenoj mreži Instagram i uzvratio Ahmićevoj.

- Rat? A ko je osoba, ne znam, nisam školovao. Nije Osman više budala da daje na važnosti bezimenim osobama. Koja god šuša nema priču, ona se kači na Osmana. Pa nisam ja menadžer svake lujke. Od sad ko hoće može, prvo ćeš platiti, a ja ću te na njemu klatiti - napisao je Osman, pa dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Osmana Karića

 

- A što se tiče strategije i vođenja ratova na Instagramu, i Putin bi mi pozavideo - dodao je Karić.

Republika

Foto: Instagram.com

Osman se oglasio na Instagramu

Sita je nedavno izjavila da će rado prihvatiti Marka Janjuševića Janjuša za zeta.

- Janjuš je tip muškarca koji voli da menja žene i on se nikada po tom pitanju neće promeniti. Volela bih da se moja sestra opamet i i da raskristi sa celom ovom pričom, a ako se to ne desi, ja ću da ga prihvatim. Videla sam šta je radio sa Majom Marinković, šta radi ženi, čovek koji ima dete. Sve mi je bilo jasno, zato nisam bila za to ni da priđe mojoj sestri, a kamoli nešto drug - rekla je Sita, pa nastavila:

- Ako dođu zajedno kod nas kući prihvatiću sve to, ali na silu. Ozbiljno ću da pričam sa sestrom, jer do sada nismo mogle da vodimo iskren razgovor. Ona je unutra, ja napolju. Mislim, sada mi je drago što se mire jer su namere moje sestre dobre, a on tvrdi pazar. Videćemo svakako šta će biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
IGOR

30.01.2024 10:59

bravo OSMANE SAMO TAKO

mozes

06.02.2024 23:44

mislit reko Osman HAHAAHAHAHAHA Ovo ti bas ono kad kazu da neko svoje i njegovi stramotu peru preko drugi De bre narkomane ti i tvoj rumno najmanje imate pravo glasa po bilo kojem pitanju Umesto sto lajes po internetu sredi tvoj i tvoji zivot Da si se brinuo o rumenku i sebi ne bi bili po sudovima Nikad neces videt da neko ko ima kvalitete, dostojanstvo i sredje svoj zivot dapljuje po drugim Ovaj gavati nistarija pljuje pakad mu neko na to odgovori on pravi se kao pameta Gde ce veca susa o tebe i onog tvog debila nasilnika Ovaj olos je lajo o Milana. Milan je za njega Svet izmislio Nisam vidio gora dva necoveka kao sto su ovaj glavati i Taki. Dva picoperca koji nisu sposobni bili da vaspitaju decu i od njih napravi normanle osobe