AHMIĆKE ZABRANJUJU STANIJI ULAZAK U AMERIKU: Pozvale SAD ambasade u Beogradu i Sarajevu da HITNO REAGUJU!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eskalirao sukob Stanije Dobrojević i bliskih osoba Aneli Ahmić, situacija se popela na viši nivo!

AHMIĆKE ZABRANJUJU STANIJI ULAZAK U AMERIKU: Pozvale SAD ambasade u Beogradu i Sarajevu da HITNO REAGUJU!

Foto: ATAImages, Pixabay.com, Shutterstock

Danima bukti medijski rat između Stanije Dobrojević i Site Ahmić, rođene sestre Aneli Ahmić. Sita je najavila tužbu Staniji zbog navodnih pretnji, a ona joj je uzvratila odmah.

- Sita može da tuži mamu svoju! Hajde baš da dobijem tužbu pa će odmah da dobije 50 protiv tužbi?! Zla jezičara je preko noći zaboravila da imam 3 meseca materijala gde me i na koji način samo nije klevetala?! Sve dokaze, skrinšotove čuvam! Tako da glupačo, samo ćes ti da dokazujeć svoje bljuvotine na sudu - rekla je Stanija za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY, youtube.com/Zadruga Official

Stanija i Sita Ahmić

Međutim, tu nije kraj drami. Odmah se oglasila i Anelina drugarica, koja je zapretila Staniji novim tužbama, ali i prijavama.

- Onlifans diva ponovo preti, sramota. Sve je spremno da se i njoj i Asminu napokon zapuše usta. Ovako više ne može! Advokat je spremio prijave za Onlifans divu i Alibabu, koje će sutra biti predate Američkoj ambasadi i u Sarajevu i u Beogradu. Dosta je bilo terora nad samohranom majkom male Nore, pošto otac ne postoji, sam se odrekao svega, Aneli je samohrana majka. Neće više niko da ih trpi. Bolje da se bori za legalizaciju onoga što radi na sajtovima za odrasle - poručila je Anelina drugarica za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Podsetimo, prethodno se Sita rasplakala dok je pričala o Staniji.

- Stanija nikome nije interesantna, ispričana priča koja ostaje u medijima preko Aneli, sad i preko mene, a sada je prešla i na maloletnu decu. Ona ne postoji u medijima, samo grabi na sve načini. Ja sam ponosna na sebe i na svoju decu, ona potencira to kako oni ne znaju ko im je tata, a onda sam ja uradila na njeno majčinstvo, ona nema decu, a priča o tuđoj deci. Trudi se da ostaje u medijima, ali ona nikog ne zanima osim Alibabe zbog muške potrebe, ona priča o moralu, a ima je na porno sajtovima i ima cenu. Ne tvrdim ja ništa, sve postoji na internetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Latica

18.01.2024 15:50

Ovo postaje prezanimljivo Stanija,Alibaba i Bosanske sestre Kardisijan,ovo je pravi rijaliti show.Mitrovic treba ugasiti Elitu i napraviti show samo sa ovim ljudima,prezanimljivi su

Let the show begin

18.01.2024 18:08

Pozvati Mustafu,Mevlidu,Asminovu sestru,brata,Stanijine i sve ih staviti u 3 razlicite kuce,da imaju pozive sa prijateljima ,interent ,frizere.Zelimo da vidimo zene s mora i kontinetalce .Let the show begin