UNEREDILA SE U KREVETU: Janjuš se uhvatio za GLAVU, Aneli PROPALA u zemlju! Sve smrdi (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene Janjuša i Aneli u prostoriji za rehabilitaciju!

UNEREDILA SE U KREVETU: Janjuš se uhvatio za GLAVU, Aneli PROPALA u zemlju! Sve smrdi (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Marko Janjušević Janjuš je 25. decembra doživeo veliku tragediju - izgubio je brata Mihajla, koji je sebi oduzeo život u 27. godini. Unatoč teškom gubitku, Janjuš je uspeo da pronađe snagu da se vrati u rijaliti "Elita", gde ga je čekalo posebno iznenađenje.

Naime, produkcija rijalitija odlučila je da bivšem košarkašu pokloni psa rase džek rasel, kojeg je već dugo želeo. Ovaj gest izazvao je veliko oduševljenje kod Janjuša, ali je mala keruša još uvek bila nevešta u obavljanju svojih potreba, što je dovelo do neočekivanih situacija.

Kako se može videti na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, dok je Janjušević pokušavao da bude intiman sa Ahmićevom, štene je više puta mokrilo po krevetu, što je izazvalo šaljive komentare po internetu. Aneli je čak primetila da štene na svoj način "pokazuje dominaciju", što je dodatno začinilo situaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

"Mokrila je juče, druže, devet puta po krevetu! Sve prošlo kroz jorgane, dušek... to nema bre mozga! Vidiš da su se usmrdili u rehabu, kiseonika fali mozgu", "Pametan pas 'dominira' nad rošavim" i ponižava ga, jer niko drugi ne sme. Očigledno je pas hrabriji od svih", "Baj Jašar! To Vesna, pokaži ko je šefica kuće... ko spava u čijoj pomokrenoj posteljini", nizali su se komentari na socijalnim platformama.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš Elita 7

Inače, tokom dana Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti.

Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema... Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne - istakao je bivši košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Leeloo

26.01.2024 17:45

Auuu Aneli je na dnu sa Janjusem totalno.Gledam je danas, ona izgleda kao cistacica stubista ,Maja blista pored nje ljepotom,urednoscu,sredjenosti.Kako moze Sita da podrzava ovaj pad i sramocenje sestre? Aneli i Janjus su grozni kao par ,ona kao patuljak pored njega ,jos onako nesredjena ,sramoti se braneci ljubavnika .Nije dovoljno reci ja sam zaljubljena, sta mi mozete ili mogu da radim sta zelim.To nije ljubav to je fanatizam,kada ne mislis o majci,sestricima,braticima nego samo o svojoj pohoti.Aneli me je razocarala a i Sita kao majka i zena

Ljiljana

27.01.2024 23:54

Baš bi dobio kucu, da nije Uroš tražio zadatak od drveta! Ponižavao Uroša dok je bio u kostimu kuce. Pa valjda bi sad i čišćenje kreveta trebao da uradi. Dok ova pohota misli samo na seks. Trebala bi Vesna da je zapiša i pokaki joj se pofaci. Kućni ljubimac se uči gde vrši nuždu, gde jede, gde spava. Janjuš i ne zaslužuje kucu.