ZBOG VEZE SA TROICKIM PROŠLA PAKAO: Šok priznanje učesnice Elite o našem teniseru!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji odnosa Danke Grujić i Viktora Troickog!

ZBOG VEZE SA TROICKIM PROŠLA PAKAO: Šok priznanje učesnice Elite o našem teniseru!

Foto: Tanjug/AP, printscreen/instagram

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Danka Grujić, poznata javnosti kao bivša devojka proslavljenog tenisera Viktora Troickog, otkrila je detalje o njihovom odnosu. U razgovoru sa cimerom Markom Đedovićem, Danka je otvorila karte o njihovom emotivnom životu i odnosu koji su imali.

- U životu ne bih mogla da budem s nekim ko je oženjen - rekla je Danka.

- Je l' Viktor Troicki bio slobodan ili oženjen? - upitao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danka Grujić o vezi sa Viktorom Troickim

- To je bilo pre sedam, osam godinama, tad je bio slobodan. Trajalo je to tri, četiri meseca, posle toga sam imala vezu sa drugim momkom. Ja to nisam htela ni da spominjem, to su spomenili oni u studiju kad sam ulazila. Slikali su nas tad bili zajedno, a ja nisam tražila te stvari. Nisam uradila ništa loše, a moj tata je rekao: ''Šta radiš ti u novinama, da li si normalna?!'' Tad sam proživela pakao, ali šta da radim, pisale su se laži, da začine - istakla je Grujićeva.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Danka Grujić

Inače, kako je Republika prva pisala, Danka dolazi iz Kraljeva, ima 31 godinu i po zanimanju je frizerka, a u sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, voli da se sređuje i brine o svom fizičkom izgledu. Ona je svojevremeno upecala srpskog tenisfera, Viktora Troickog, kojeg je zavela u jednom kraljevačkom klubu, kada su u naši teniseri slavili trijumf nad Hrvatskom u Dejvis kupu. Danka je tada, prema rečima njegovih kolega, dobila i njegov dres sa njegovim imenom.

Međutim, ni Grujićeva, a ni Troicki nikada nisu komentarisali njihov odnos koji je u jednom periodu bili glava tema domaćih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading