BIVŠA ZADRUGARKA PROMENILA LIČNI OPIS: Ni u KRŠTENICI ne piše njeno ime! Niko je NE PREPOZNAJE (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da je ovo ona?

BIVŠA ZADRUGARKA PROMENILA LIČNI OPIS: Ni u KRŠTENICI ne piše njeno ime! Niko je NE PREPOZNAJE (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Rebeka Popović, poznata po svom učešću u drugoj sezoni rijaliti programu "Zadruga", izazvala je veliku pažnju javnosti svojom drastičnom transformacijom. Fotografije koje je nedavno delila na društvenim mrežama otkrivaju potpuno drugačiji izgled u odnosu na period kada se nalazila na imanu u Šimanovcima.

Naime, ljudi su primetili da Rebeka više ne liči na sebe iz prošlosti, te su čak izrazili sumnju da je reč o preteranom fotošopu ili korišćenju programa za korekciju izgleda.

Njene nove fotografije prikazuju je kao lepoticu bez mane, sa zategnutim licem koje deluje gotovo poput lutke. Očigledno je da je Rebeka prošla kroz značajne estetske promene, a sama je priznala da je pristalica plastične hirurgije, te da je sprovela različite korekcije na sebi kako bi postigla bolji izgled. U skladu sa tim, istakla je da bi čak i dalje razmatrala nove zahvate, ističući da žene uvek teže promenama na svom izgledu.

- Nije tajna da sam pristalica plastične hirurgije. Svašta nešto sam na sebi korigovala naravno, uz smernice najboljeg tima. Ako mene pitate svašta bi ja još bocnula, mi žene uvek bi nešto menjale - napisala je Rebeka jednom prilikom u objavi na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Popovićeva je istakla da joj u krštenici piše sasvim drugačije ime - Spomenka!

- Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Ni njegova rođena sestra nema dece. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina - objasnila je bivša zadrugarka.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Rebeka Popović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading