BIZARNE SCENE U ELITI: Janjuš nakon tragedije tera svog ljubimca na BLUDNE RADNJE! ŠOK SNIMAK (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš razbesneo javnost!

Akutelni učesnik rijaliti programa "ZadrugaMarko Janjušević Janjuš vratio se na imanje u Šimanovcima nakon što je krajem prethodne godine izgubio i sahranio rođenog brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život vešanjem u iznajmljenom u stanu u Beogradu.

On se, po povratku na imanje u Šimanovcima, ponovo združio sa cimerom Urošem Stanićem, koji je ove nedelje na specijalnom zadatku Velikog šefa. Naime, mladi tiktoker će narednih dana glumiti psa, odnosno kućnog ljubimca bivšeg košarkaša, te ga u kostimu prati u svakom koraku.

Međutim, sada je na društvenoj mreži Instagram osvanuo snimak Janjuša i Uroša, a na kojem ga on tera da, prerušen u psa, dodiruje učesnice po intimnim delovima tela.

Nakon što je video postao viralan na društvenim mrežama, malo je reći da su gledaoci bili zgroženi Janjuševićevim ponašanjem u rijalitiju, i to nepunih mesec dana nakon porodične tragedije koja ga je zadesila.

"Ljudi, da li je realno da se ovaj čovek ovako ponaša u ovom periodu", "Ja sam zgrožen", "Mali je pravi poslušan ker, samo trčkara i sluša ovu budalu", "Sramota za Janjuša", "Ovo je blam za sve", "Jesmo li očekivali nešto drugo od Janjuša, jer ja nisam", "Glavonja bi da masira grudi, pravi se*sualni manijak, a ovo dete ponižava", samo su neki od komentara ispod snimka koji kruži internetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

18.01.2024 22:24

Tako su počeli Anđela u kostimu "Žene Mačke" i Zvezdana tako će završiti i Uroš i Janjuš pa otkriti da je Uroš tragično zaljubljen u Janjuša a da su Janjuševiću Aneli i Maja samo paravan da je latentni gej.