JANJUŠ IMAO AFERU PRE POVRATKA U ELITU: Debelo naplatio svoje usluge - procurile SKANDALOZNE prepiske! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule su šok prepiske, u kojima Marko Janjušević Janjuš iznuđuje novac od nepoznate devojke.

JANJUŠ IMAO AFERU PRE POVRATKA U ELITU: Debelo naplatio svoje usluge - procurile SKANDALOZNE prepiske! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Marko Janjušević Janjuš, poznati zadrugar, bio je među prvima na spisku za učešće u sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga". Nakon kratkog napuštanja imanja zbog tragičnog gubitka brata, Janjuš se vratio u rijaliti svet, gde već godinama provodi većinu vremena.

Pre ulaska u sedmu sezonu "Zadruge", procurele su šokantne informacije o Janjušu. Tokom leta, bio je u vezi sa određenom Jelenom, kojoj je navodno tražio novac, pri čemu joj je, prema navodima medija, uzeo čak 15.000 evra. Mediji su došli do prepiske između Janjuša i Jelene, u kojoj se vidi kako zadrugar zahteva od nje da mu pošalje novac. U porukama se vidi i kako Janjuš navodno piše da nema novca da ode kod porodice u Prijepolje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Nakon što je napustio "Zadrugu" zbog smrti brata, Janjuš se vratio na imanje kako bi nastavio učešće u rijalitiju, iako već godinama provodi većinu vremena u tom svetu, retko boraveći u spoljnom svetu. Ovaj povratak je bio emotivan trenutak za sve ukućane, ali i za gledaoce, koji su pružili podršku Janjušu u teškim trenucima.

Ove informacije su izazvale veliku pažnju javnosti, a Janjuš će sigurno morati da se suoči sa njima i u rijalitiju. Zadrugari i gledaoci sigurno će pratiti razvoj situacije i videti kako će se Janjuš nositi sa novonastalom situacijom.

U objavljenim prepiskama se može videti da Janjuš iznuđuje novac, ali i da joj izjavljuje ljubav, pa se i dalje nagađa o kakvom odnosu je tačno reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading