NIKAD SKANDALOZNIJA SVAĐA ANELI I MAJE: Marinkovićeva otkrila šta će raditi sa Janjušem, Ahmićeva PODIVLJALA!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je isprovocirala Aneli Ahmić i dovela je do pucanja.

NIKAD SKANDALOZNIJA SVAĐA ANELI I MAJE: Marinkovićeva otkrila šta će raditi sa Janjušem, Ahmićeva PODIVLJALA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Aneli Ahmić su na ratnoj nozi, od momenta kada se Marko Janjušević Janjuš vratio u "Elitu", a svaka njihova nova svađa brutalnija je od prethodne. Jedna drugu čašćavaju gnusnim uvredama, spominju članove porodice, a Maja je danas iskoristila priliku, kada se Aneli vratila sa suđenja, pa je krenula da je provocira u spavaćoj sobi.

Najpre ju je opomenula zbog priče, dok je Marinkovićeva pokušavala da zaspi, a potom se sve pretvorilo u žestoki sukob, koji je razbudio sve ukućane:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Zato ti i stižu tužbe, pokazala si koliko si brižna majka - poručila je Maja Aneli.

- Šteta što tvoja nije bila toliko brižna. Pričajte, ko je*e ovu - uzvratila je Aneli.

- Tebe Janjuš više neće je*ati. Šteta što nisi bila tu, da vidiš naš snimak - provocirala je Maja.

- Pa, ne mora - rekla je Aneli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsetimo, Aneli je danas napustila Elitu, nakon što je od Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević dobila poziv za suđenje i prete joj oduzimanjem deteta, zbog svega što je ona iznela i pokazala u rijalitiju.

- Sad kaže da se sekira gde si - rekao je Milan.

- Jao, Milane, evo me, mrtva sam, ali evo me - rekla je Aneli, a Janjuš je nastavio svoje izlaganje, ne obraćajući se Ahmićevoj, za koju je do tada bio zabrinut.

- Morala sam na suđenje... Ovi (Stanija i Asmin) hoće da mi oduzmu dete - priznala je Aneli Mioni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zana

20.01.2024 00:26

Sodoma i Gomora kada Majakita govori o moralu i o lepoti. Zena koja ima umetke kose , iscrtane obrve , vestavcke trepavice , operisan nos, vestacke usne , vestacke grudi , vestacku straznjicu, vestacke zube ... Zeno, vrati plasticno bure u prodavnicu , a za pocetak , nauci barem tablicu mnozenja

Melanija

20.01.2024 08:07

Naravno da Aneli napadaju i Stanije spolja i Maja iznutra. Drugarice se udružile ali nakratko proćiće kao Slađa i Kuća jedino čime je Stanija drži u šaci je što joj je unela informacije o Janjuševom bratu pa je od prvog dana nosila crninu plakala i povraćala jer ako se to otkrije Maja mora biti diskvalifikovana. Zato je Maja i ako nije prošlo četrdeset dana naglo skinula crninu jer kao što je Janjuš umesto da sahranjuje brata i prima saučešće (znam kako to ide u Crnogoraca puna je kuća dan i noć) Janjuš je četovao sa fanovima i kopao po Anelinom instagramu. Isto je bar na kratko uradila i Aneli (otud ono Aneli o za Maju i Majinu mamu - "Ko je nije imao" ) uzrečica koja se često pominje u komentarima.